ΛΑΚΩΝΙΑ. Με ένα κέρασμα ξεκινούν οι δράσεις του «ΜόνοΜαζίΜπορούμε» που φιλοδοξεί να ενώσει και να δυναμώσει τη Λακωνική αγορά.

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 7/2 αλλά και την Τρίτη και Τετάρτη 8 και 9/2, διοργανώνεται μια γευστική δοκιμή στο κεντρικό κατάστημα του Γυθείου, στο Γ κατάστημα Σκάλας και το Β Σπάρτης του Σούπερ Μάρκετ «Καραγιάννης», υποστηρικτή του δικτύου «ΜόνοΜαζίΜπορούμε».

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα προσφέρονται παραδοσιακά βουτήματα (ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ), χυμοί (ΛΑΚΩΝΙΑ) και παραδοσιακά προϊόντα αρτοποιίας (ΑΦΟΙ ΠΑΠΠΑ), όλα προϊόντα Λακωνικών και Ελληνικών Επιχειρήσεων.

Παράλληλα, από την Παρασκευή 5 έως την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της δράσης του «Μόνο Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνονται βιβλία με σκοπό τη δημιουργία βιβλιοθήκης για το σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Γυθείου.

Τα βιβλία συγκεντρώνονται στα Super Market Καραγιάννης και Minion Markets 5/2-19/2. Στη συνέχεια θα καθαριστούν, θα αποστειρωθούν, θα κατηγοριοποιηθούν, θα συσκευαστούν και θα παραδοθούν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Λίγα λόγια για το ΜόνοΜαζίΜπορούμε

Ένα νέο μοντέλο συλλογικής επιχειρηματικότητας που φιλοδοξεί να δώσει μια ανάσα ανάπτυξης στην λακωνική οικονομία. Οι επιχειρηματίες, οι βιοτέχνες, οι παραγωγοί, οι έμποροι της Λακωνίας συνεργάζονται με έναν πρωτότυπο τρόπο: κάνουν χώρο στα ράφια τους για τους συναδέλφους τους, δημιουργώντας ένα mini πολυκατάστημα μέσα στις επιχειρήσεις τους.
Έτσι, καταστήματα με είδη σπιτιού, ηλεκτρικά είδη, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλιοπωλεία, φυτώρια, e-shop αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες, παραγωγοί, βιοτέχνες και σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα μωσαϊκό επιχειρηματικότητας, πρωτοφανές για την Λακωνία.
Το Μόνο Μαζί Μπορούμε θέλει να δώσει φωνή σε όλους, θέλει να προασπιστεί τα συμφέροντα της Λακωνίας και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους Λάκωνες επιχειρηματίες.
Την αρχή κάνουν τα Minion Markets και τα Super Market Καραγιάννης, oι οποίοι προσφέρουν χώρο στα ράφια τους, για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.