ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας ανακοινώνει την έναρξη συγκέντρωσης αιτήσεων ενδιαφερομένων για την εκμάθηση της μεθόδου γραφής και ανάγνωσης τυφλών (Braille), σε σειρά μαθημάτων συνολικής διάρκειας 52 ωρών, τα οποία θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του Σωματείου Α.μεΑ Λακωνίας στη Σπάρτη.

Το πρόγραμμα μαθημάτων και οι ώρες διάρκειας κάθε μαθήματος καθορίζονται από το Σωματείο ΑμεΑ σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες και υποχρεώσεις. Η παρακολούθηση του συνόλου των ωρών εκμάθησης είναι απαραίτητη χωρίς διακοπή για την καλύτερη κατανόηση της μεθόδου.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης πραγματοποιείται προσομοίωση των εξετάσεων καλής γνώσης, την οποία πρέπει επιτυχώς να ολοκληρώσουν οι εκπαιδευόμενοι ώστε να λάβουν τη σχετική βεβαίωση γνώσης, με την οποία θα μπορούν να λάβουν μέρος στις τελικές εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο alexandrakistakis@gmail.com ή με επιστολή στη διεύθυνση του γραφείου στη Σπάρτη ή με κατάθεση αίτησης ιδιόχειρα στο γραφείο του Σωματείου μας κάθε Πέμπτη και κάθε Σάββατο από τις 10:30 έως τις 11:30 π.μ. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 20 Μαρτίου 2016. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.