ΣΠΑΡΤΗ. Η εκδήλωση-θεσμός για τις Απόκριες στη Σπάρτη, χρόνια τώρα, είναι αδιαμφισβήτητα το party του Μ.Ο.Σ. !!!

Φέτος με διαφορετικό, ανάλαφρο ύφος, αλλά με κάθε επισημότητα, ο ΜΟΣ επέλεξε το κέντρο της πόλης για να βρεθεί στο επίκεντρο της διασκέδασης! Το γνήσιο κέφι, ο ασταμάτητος χορός, το ξέφρενο γλέντι και τα ευφάνταστα μασκαρέματα, αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης συνταγής πολλών ετών. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού, ήταν υπεράνω προσδοκιών. καλεσμένοι με πρωτότυπα κοστούμια και ευφάνταστες μεταμφιέσεις!!

Μασκαρεμένοι όλοι οι παρευρισκόμενοι, γέμισαν την αίθουσα της Λέσχης και απήλαυσαν το ποτό τους και την πλούσια, γευστική ποικιλία finger food, που προσφερόταν μαζί με αυτό. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες, με το πλούσιο και ποικίλο αποκριάτικο μουσικό πρόγραμμα, που δεν άφησε κανέναν στο κάθισμα του χωρίς να χορέψει!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, βραβεύτηκαν τα καλύτερα μασκαρέματα καθώς επίσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος κλήρωση όπου κληρώθηκαν πλούσια δώρα .

Ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης, με σχετική ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς – φίλους του ΜΟΣ που με τη συνδρομή τους σε υλικά και υπηρεσίες βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά.

Φωτογραφίες: Studio Margarita