Για 4η χρονιά πλήθος κόσμου συμμετείχε στον ετήσιο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης. Όμορφη διακόσμηση, άψογη οργάνωση, δώρα, εκπλήξεις, χορός και μουσική ο χορός ήταν και φέτος πολύ επιτυχημένος. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης ευχαριστεί δημόσια όσους συνέβαλαν στην ευτυχή έκβασή του.

ΣΠΑΡΤΗ. Για 4η συνεχόμενη χρονιά, 1000 και πλέον άτομα τίμησαν με την παρουσία τους το χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, ο οποίος απέδειξε περίτρανα, για μία ακόμα φορά τη δυναμική του! Το Leonidas Palace κατακλύστηκε από μέλη και φίλους του συλλόγου, καθιστώντας τη Γιορτή των Κυνηγών και φέτος το γεγονός της χρονιάς! Το Διοικητικό Συμβούλιο ξεπέρασε τον εαυτό του σε επίπεδο οργάνωσης, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και συνέχειας του έργου που έχει αναλάβει.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κύριος Γιάννης Καρβουνιάρης, ευχαρίστησε τους εκατοντάδες παρευρισκομένους για τη στήριξή τους, αναφέρθηκε στις επερχόμενες δράσεις του συλλόγου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη έκβαση του χορού, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη του συλλόγου για τη στήριξή τους σε όλες τις δράσεις του συλλόγου, τα τελευταία χρόνια και υπογράμμισε ότι τα καλύτερα για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σπάρτης έρχονται!

Σε έναν πρωτοποριακά διακοσμημένο χώρο, οι φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν μέχρι το πρωί χορεύοντας με τους ήχους του Γιάννη Γκορίτσα, του Τάκη Μπαλάση, του Σαράντου Ξιάρχου, του Γιώργου Κατσίγιαννη, της πολυμελούς ορχήστρας τους, αλλά και του συγκροτήματος Μορφές. Φυσικά, δεν έλειψαν το oriental show, τα εκατοντάδες δώρα, οι εκπλήξεις, αλλά και οι μοναδικές γεύσεις.

Στη Γιορτή των Κυνηγών παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Σπάρτης, κύριος Βαλιώτης, ο κύριος Ζάκκας, δασάρχης Σπάρτης, ο τέως πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και πρώην βουλευτής Λακωνίας με τη ΝΔ, κος Αποστολάκος, ο αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας, κύριος Μαρουδάς , ο διοικητής της Ασφάλειας Σπάρτης, κύριος Αγρανιώτης, ο εν αποστρατεία διοικητής Π.Υ., αντιστράτηγος, Χρύσανθος Αθανασόπουλος, ο κύριος Τζανάκος, πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, ο κύριος Μέμιτσας, πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων, ο πρόεδρος του Κ.Σ.Γυθείου, κος Μαστοράκος , ο πρόεδρος του Κ.Σ.Βορείου Λακεδαίμονος, κος Καλαμαράς, ο αντιδήμαρχος, κύριος Νίκος Φλώρος, η γραμματέας του ΔΣ Σπάρτης, κυρία Δήμητρα Γρηγόρη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας και περιφερειακός σύμβουλος, κύριος Παναγιώτης Καρράς, πολλοί πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων και Τοπικών Κοινοτήτων και φίλοι του Συλλόγου.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος ευχαριστεί δημόσια το κατάστημα ελαστικών Πατσουράκος, την Οινοποιία Ν. Θεοδωρακάκος, το κατάστημα ΑΛΑΛΟΥΜ (Γάμος Βαπτίσεις) του Γιώργου και της Χριστίνα Μανιάτη στο Ξηροκάμπι το οποίο ανέλαβε τη διακόσμηση του Leonidas Palace, τον κύριο Νίκο Μάζη για το γλυκό που προσφέρθηκε, τον κύριο Ηλία Βέργαδο και το μικρό café του κυρίου Μαρίνου Μπουλούγαρη, το στούντιο του κυρίου Τάκη Κούρου και το Ionian Tv και φυσικά τον κύριο Πολίτη, ιδιοκτήτη του Leonidas Palace.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα εμπορικά καταστήματα και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα δώρα της βραδιάς: AUTOGAS Πλαγάκης, Χίος Center, Συναδινός Παν/της, Πρατήρια Κρομμύδας, HOBBY Ηλία Παναγιωτάκου, Κωνσταντίνος Χατζής, Γεωργίος Δούβρης, Lada Γάββαρης, Ειδη κυνηγίου - αλιείας Παναγιώτης Ζαϊμης, Δημήτριος Πλαγάκης του Γεωργίου από το Λευκόχωμα, Εκπαιδευτικό κέντρο Σπάρτης – Εύη Καργάκου.