Διδακτική για όλους η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης στις 6/4/16 με τον Δήμαρχο Καλαμάτας να δίνει σεμινάριο «διεκδίκησης»

ΣΠΑΡΤΗ. Δείτε πώς κοιτούν τον Παναγιώτη Νίκα οι δημοτικοί σύμβουλοι του Βαγγέλη Βαλιώτη…
Δεν θα μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς…

Όχι γιατί ο πρόεδρος άλλαξε τρείς φορές την Ημερήσια Διάταξη περιμένοντας τον αργοπορημένο Δήμαρχο… (έπρεπε να είναι στην ώρα του αφού όπως οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι ο Ταϋγετος δεν μας χωρίζει…).

Όχι γιατί άκουσαν και είδαν τον Πρόεδρο του Σώματος να ζητά την άδεια από τον Παναγιώτη Νίκα… (σε σημείο που ο ίδιος ο Νίκας του υπενθύμισε: «εσύ είσαι ο Πρόεδρος του Σώματος»)…

Όχι γιατί άκουσαν και είδαν τον Δήμαρχο να «απολογείται» γιατί η Σπάρτη δεν διεκδίκησε τον τίτλο της Πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης ( δεν χρειαζόταν να ξύσει πληγές)…

Παρακολουθούν μάλλον άναυδοι και απορημένοι διότι ο Παναγιώτης Νίκας τους περιγράφει πώς και κατα πόσο μπορεί να ωφεληθεί η Σπάρτη αν συμπορευθεί με την Καλαμάτα. Στην ουσία τους περιγράφε τον τρόπο που η Καλαμάτα (και όχι η Σπάρτη) μπορεί να αξιοποιήσει το ανυπέρβλητο brand name «Σπάρτη» παγκοσμίως. Βέβαια αν παρατηρήσει κάποιος επίμονα μπορεί να διακρίνει και μία καχυποψία σε κάποιους συμβούλους.

Στο εξής λοιπόν κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: «Βλέπετε Νίκας, είναι καλό…»

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr