ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 10:30 πμ στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Μονεμβασίας « Γιάννης Ρίτσος», η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας διοργάνωσε με επιτυχία ημερίδα για τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Κεντρικές ομιλήτριες ήταν οι κυρίες Ελένη Κολοφωτιά Διευθύντρια Επενδύσεων ΤΑΝΕΟ Α.Ε. Μέλος του Δ.Σ. Hellenic Venture Capital association (HVCA)
και Μαρία Πουλάκη ,Συνεργάτης Ειδικής Γραμματείας ΕΤΠΑ & Ταμείου Συνοχής
Την εκδήλωση συντόνισε ο Καθηγητής Οικονομικών, ΕΚΠΑ, κος Παναγιώτης Αλεξάκης.

Αναπτύχθηκαν θέματα όπως «Τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και η μετεξέλιξη του ΕΤΕΑΝ σε Αναπτυξιακό Ταμείο», «Προγράμματα Επιχειρηματικότητας», καθώς και «η εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατά την εποχή της κρίσης».

Στην εκδήλωση παρέστη η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαντω Μπελεγρή , πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μονεμβασίας , επαγγελματίες της περιοχής καθώς και αρκετοί επενδυτικοί σύμβουλοι.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από πρώτο χέρι από έμπειρα στελέχη της κεντρικής διοίκησης και του ιδιωτικού τομέα για τις επενδυτικές και χρηματοδοτικές δυνατότητες που ανοίγονται για τις επιχειρήσεις και στις τέσσερις ώρες που διήρκεσε η ημερίδα ετέθησαν πλήθος ερωτημάτων και δεκάδες απορίες επιλύθηκαν .

Στο τέλος της ημερίδας ο πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν αλλά και όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να διοργανωθεί με επιτυχία η ημερίδα . Κοινή δε υπήρξε η απαίτηση η Ένωση να συνεχίσει με αναλόγου ύφους ημερίδες να συνεισφέρει στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των επιχειρήσεων της Μονεμβάσιας.