ΛΑΚΩΝΙΑ. Δημοπρατήθηκε χθες Τρίτη 26 Απριλίου το έργο με τίτλο:«Συντήρηση της με αριθμό 27 Επ.Ο. Σκάλα – Γεράκι- Βαμβακού δια Γράμμουσας, Βρονταμά, Ζαραφώνας, Αγριάνων και Τζιτζίνων και της με αριθμό 28 Επ. Ο. Γεράκι προς Κοσμά και Λεωνίδιον» προϋπολογισμού 500.000,00€ από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Το έργο προβλέπει να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα δήλωσε ότι «η συντήρηση του συγκεκριμένου δρόμου κρίθηκε επιτακτική διότι πρόκειται για έναν επαρχιακό άξονα μεγάλου μήκους και σημαντικής κυκλοφορίας που εξυπηρετεί πλήθος οικισμών και διατρέχει ολόκληρη τη Λακωνία από Νότο προς Βορρά. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοπρατηθούν από τις τεχνικές μας υπηρεσίας βελτιώσεις και συντηρήσεις και άλλων σημαντικών εθνικών και επαρχιακών δρόμων προκειμένου το οδικό δίκτυο της Λακωνίας να διατηρηθεί ασφαλές για τις μετακινήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών».