ΣΠΑΡΤΗ. Με την ευκαιρία της 11ης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Sparta Inn, το notospress εξασφάλισε και σας παρουσιάζει δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης, Δημήτρη Πολλάλη.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, ο Δ. Πολλάλης μιλά στο δημοσιογράφο Ηλία Μπόνο για την προσδοκώμενη «Ανάσταση» της Λακωνίας που οι ξενοδόχοι πιστεύουν σθεναρά πως θα έρθει από τον πρόσφατα εγκαινιασμένο δρόμο του Λεύκτρο-Σπάρτη. Μάλιστα σχολιάζει πως οι ξενοδόχοι ήδη διαφημίζουν το δρόμο αυτόν θεωρώντας τον συγκριτικό πλεονέκτημα για το νομό.

Με δεδομένο ότι και για φέτος, λόγω συνθηκών, οι ξενοδόχοι ατενίζουν την ερχόμενη τουριστική σεζόν με συγκρατημένη αισιοδοξία, ο κ. Πολλάλης μιλά για τα γνωρίσματα της Λακωνίας που την καθιστούν ιδανικά προορισμό: «Εδώ μπορεί κανείς να θαυμάσει, να απολαύσει, να γευτεί χρώματα, αρώματα, γεύσεις και φιλοξενία», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας όπως προέκυψε αναμένεται να συνέλθει την ερχόμενη εβδομάδα ώστε να εκλέξει τα μέλη του.