ΛΑΚΩΝΙΑ. Ισως η συννεφιά διευκολύνει του ψήστες του οβελία φέτος τη Λαμπρή. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ αραιή συννεφιά και θερμοκρασία από 23 έως 28 βαθμούς θα έχει η Λακωνία.

Συγκεκριμένα στη Σπάρτη την Κυριακή του Πάσχα όλη την ημέρα θα έχει αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φθάσει στους26 βαθμούς κελσίου ενώ θα φυσούν 2 μποφόρ το πρωί Βόρειοι άνεμοι και το μεσημέρι Νότιοι.

Στους Μολάους θα έχει ζέστη αφού το μεσημέρι το θερμόμετρο θα δείξει 28 βαθμούς κελσίου. Το πρωί θα έχει αραιή συννεφιά και το μεσημέρι λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι 2 μποφόρ το πρωί Βόρειοι και το μεσημέρι Βορειοανατολικοί.

Στο Γύθειο το αραιή συννεφιά και το μεσημέρι λίγα σύννεφα. Το θερμόμετρο στους 24 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι. Οι άνεμοι 2 μποφόρ το πρωί Βόρειοι και το μεσημέρι Νότιοι.

Στη Σκάλα το πρωί αραιή συννεφιά και το μεσημέρι λίγα σύννεφα. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 28 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι 2 μποφόρ Βόρειοι το πρωί και νότιοι το μεσημέρι.

Στη Μονεμβάσια το πρωί θα έχει αραιή συννεφιά και το μεσημέρι λίγα σύννεφα. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 23 βαθμούς και οι άνεμοι 4-5 μποφόρ Βορειοανατολικοί.

Στη Νεάπολη θα έχει αραιά σύννεφα το πρωί και λίγα το μεσημέρι όποτε και η θερμοκρασία θα είναι 23 βαθμοί κελσίου. Οι άνεμοι 5 μποφόρ Βόρειοι – Βορειοανατολικοί.

Στο Γεράκι θα έχει αραιή συννεφιά και 25 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί 1 με 2 μποφόρ.