Όταν η φροντίδα για υγιή, λαμπερά και όμορφα μαλλιά συνδυάζεται με το σύνολο των αναγκών στην εμφάνισή μας, τότε δεν μπορεί παρά να αισθανόμαστε καλύτερα. Και αυτό όσο είναι ωραίο άλλο τόσο είναι και αναγκαίο σήμερα. Η κομμωτική έχει περάσει πλέον σε άλλη εποχή αφού μπορεί να συμβάλει εντυπωσιακά τόσο στην αναζωογόνηση της εμφάνισης μας όσο και στη σωστή διαμόρφωσή της καθημερινής εικόνας μας.

ΣΠΑΡΤΗ. Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η Δευτέρα 30 Μαϊου για τις πελάτισσες και πελάτες του κομμωτηρίου της Πέρρυς και του Γιώργου στον πεζόδρομο Κλεομβρότου στη Σπάρτη.

Στις 30/5 ο Dimitris Maggos, ο μοναδικός Έλληνας κομμωτής που φέρει τον τίτλο του "Global Redken Artist", θα βρίσκεται στο κομμωτήριο Artistic Hair Salon by Perry & George για μία μοναδική ημέρα διάγνωσης και συμβουλευτικής! Σας αποκαλύπτει τις δυνατότητες και προοπτικές να αλλάξετε, να βελτιώσετε την εμφάνισή σας με έμφαση στα μαλλιά.

«Κάθε συνάντησή μας δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Κάθε στιγμή δεν είναι ίδια! Κάθε δημιουργία μας πρέπει να έχει τα στοιχεία της προσωπικότητας της γυναίκας ή του άνδρα που μας εμπιστεύεται» θα μας πει η Πέρυ Κωνσταντινάκου.

Στον συγκεκριμένο χώρο ομορφιάς και φροντίδας δεν αρκούνται στις ικανότητες που έχουν στο κούρεμα, στο χτένισμα, στη βαφή…
Κάνουν ένα βήμα πιο μπροστά αντιμετωπίζοντας τους πελάτες τους ως μοναδικούς, ξεχωριστούς και σημαντικούς.

«Η συμβουλευτική είναι μια ακόμα προσιτή υπηρεσία που μπορεί να απολαύσει κάθε πελάτης μας, κάθε εποχή και κάθε στιγμή αφού μας το ζητήσει. Έτσι μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποδώσουμε την προσοχή και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και ταυτόχρονα χαρίζει στον εαυτό του αυτό που έχει ανάγκη» μας λέει ο Γιώργος Κόλλιας

Οι συνεργάτες του «Perry & George», πιστοποιημένου κομμωτηρίου για και Συμβουλευτική Υπηρεσία από την Redken, αναλύουν όλα τα δεδομένα της εμφάνισης και της εικόνας σας. Εξειδικεύουν το πλάνο με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, στην επιθυμία αλλά και στην αρμονία που είναι αναγκαία.

«Παρακολουθούμε, βελτιώνουμε, διορθώνουμε, εξελίσσουμε την εμπειρία και την εμφάνισή των πελατών μας… «Θεραπεύουμε» ό,τι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αλλαγή, στη βελτίωση, στο ξαναζωντάνεμα της παρουσίας τους…» αναφέρει η Πέρυ συστήνοντάς μας τις συνεργάτιδες της Ιωάννα και Ρένα που ακολουθούν τις αρχές του κομμωτηρίου.

«Είναι υπέροχο να γνωρίζει η πελάτισσα ή ο πελάτης ποιό χρώμα μαλλιών του ταιριάζει, ποιό κούρεμα αναδεικνύει την προσωπικότητά του, ποιά φροντίδα έχει ανάγκη, πόσο απέχει η εμφάνισή του από την ιδανική. Καλό είναι σε αυτό να τον βοηθούν και να τον καθοδηγούν εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι στο είδος τους… » επισημαίνει ο Γιώργος.

Τη Δευτέρα 30 Μαίου, από το πρωί, το party στο Artistic Hair Salon by Perry & George στο Νο 15 του Πεζόδρομου Κλεομβρότου, στη Σπάρτη έχει χρώμα, έχει στυλ, έχει λάμψη, έχει φροντίδα, έχει άποψη.
Η απόλυτη συμβουλευτική υπηρεσία ομορφιάς είναι στη διάθεσή μας με τους πιο διακεκριμένους επαγγελματίες στο είδος.