Υλικά

4 αυγά
400 gr. Ντομάτες Σκάλας σφιχτές και ώριμες
80 ml. αγνό ελαιόλαδο Λακωνίας «Δωρικόν»
Αλάτι από τη Spartan Agroland
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι από τον «Κόσμο του Καφέ»
Φρέσκια μυζήθρα Καλλιακούδη

Παρασκευή

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, αφαιρούμε τα σποράκια και τις πιέζουμε ελαφρά, να φύγουν τα πολλά υγρά.

Τρίβουμε τις ντομάτες στο χοντρό μέρος του τρίφτη.

Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζουμε την τριμμένη ντομάτα και την βράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της, ανακατεύοντας τακτικά.

Το αποτέλεσμα θέλουμε να είναι μια "πάστα" ντομάτας χωρίς καθόλου υγρά!

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, τσιγαρίζουμε την ντομάτα για 2 λεπτά.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Χτυπάμε τα αυγά ελαφρά.

Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και τα αφήνουμε για 1 λεπτό να πήξουν σε μέτρια θερμοκρασία, χωρίς να τα ανακατέψουμε.

Κατόπιν ανακατεύουμε και μόλις τα αυγά ψηθούν αποσύρουμε από την φωτιά.

Μεταφέρουμε τον καγιανά σε πιατέλα και προσθέτουμε αμέσως την μυζήθρα τριμμένη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι!