ΝΕΑΠΟΛΗ. Ο Όμιλος Folli Follie έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και τη μεγαλοψυχία του στη Λακωνία.
Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 22 Μαΐου διοργανώθηκε από την Λιμενική Αρχή Νεαπόλεως Βοιών και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο τελετή παράδοσης – παραλαβής υπερσύγχρονου ταχύπλοου σκάφους. Η ευγενική αυτή δωρεά έγινε αποκλειστικά από τον Όμιλο Folli Follie, τον Πρόεδρο του Ομίλου, κ. Δημήτρη Κουτσολιούτσο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, κ. Τζώρτζη Κουτσολιούτσο με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου.

Το υπερσύγχρονο ταχύπλοο σκάφος, το οποίο διατέθηκε στο Λιμεναρχείο Νεαπόλεως, είναι κατηγορίας Α2, μήκους 17 μέτρων, με δυνατότητα να περιπολεί και να αστυνομεύει στις Νότιες και Νοτιοανατολικές ακτές της Πελοποννήσου, στα Κύθηρα, Αντικύθηρα, στην Ελαφόνησο και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το κοινωνικό έργο του Ομίλου FolliFollie είναι τεράστιο ανά την Ελλάδα και η παρουσία του αποτελεί έναν ισχυρό παράγοντα τόνωσης της ελληνικής οικονομίας. Ο κ. Φιλιππάκος απευθυνόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου τόνισε:
«Μέσα σε μία δύσκολη εποχή για την ελληνική οικονομία που προσπαθεί να ανακάμψει, τέτοιου είδους δωρεές από επιχειρηματικούς Ομίλους, αντικατοπτρίζουν τη φιλοπατρία και αναδεικνύουν την πολυσήμαντη έννοια της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης προς τον άνθρωπο και την Χώρα μας.
Κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε, κύριε Κουτσολιούτσο, γνωρίζω τη σεμνότητα του χαρακτήρος σας και την μετριοπάθεια που σας διακατέχει ως άνθρωπο. Γνωρίζω και το αθόρυβα σιωπηλό κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Όμιλός σας σε κάθε μέρος της Ελλάδας, χωρίς να επιδιώκει την αυτοπροβολή και αυτό σας τιμά και σας καθιστά Έλληνα Πατριώτη και αγωνιστή, άξιο υπερασπιστή της Πατρίδας μας.
Ευχαριστούμε θερμά εσάς και τη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου σας, που υπερασπίζεστε και ενισχύεται με κάθε τρόπο την Ελλάδα και υψώνετε την Ελληνική σημαία από την Ιαπωνία μέχρι την Κεντρική Ευρώπη. Από καρδιάς σας ευχαριστούμε και για τη σημερινή σας παρουσία και δωρεά στη σημερινή τελετή. Εύχομαι και στο μέλλον με τη δική σας συνδρομή να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο το νομό Λακωνίας, ο οποίος το έχει ανάγκη και το αξίζει».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie, κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος μίλησε από καρδιάς και βαθύτατα συγκινημένος από την θερμή υποδοχή των παρευρισκομένων, αναφέρθηκε στις μελλοντικές ευγενικές δωρεές του Ομίλου του προς τη Λακωνία και τόνισε την αξία της Πατρίδας και της προσφοράς.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Πατέρας Διονύσιος και ο Πατέρας Παναγιώτης.
Το παρών στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπερσύγχρονου σκάφους έδωσαν ο Δήμαρχος Μονεμβασίας, κ. Ηρακλής Τριχείλης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η κ. Μπελεγρή Μαντώ, εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο Υποναύαρχος Ζαφειρίου Χρήστος, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας,Ταξίαρχος Γεώργιος Μαρουδάς, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο διοικητής του Α.Τ. Νεάπολης, κ. Ευάγγελος Δρίβας, ο Λιμενάρχης Νεαπόλεως, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Δήμαρχος Ελαφονήσου κ. Χαράλαμπος Λιάρος,ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κουτσονικολής καθώς και πλήθος κόσμου.