ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας ενημερώνει τους παραγωγούς του Νομού και της Νήσου Κυθήρων, ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής Αιτήσεων Μεταβιβάσεων Οριστικών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης έτους 2016, με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.

Παρέκκλιση της ανωτέρω προθεσμίας θα ισχύσει μόνο για αιτήματα μεταβιβάσεων λόγω ανωτέρας βίας ή και εξαιρετικών περιστάσεων, με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016.

Λεπτομέρειες και οδηγίες υπάρχουν αναρτημένες στο διαδίκτυο στο site του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (https://osdeypovoli.dikaiomata.gr/bpe) και στην υπ αριθμ. 79867/18-05-2016 εγκύκλιο. Οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν και να καταχωρήσουν οι ίδιοι το αίτημα μεταβίβασης, απευθείας στο on line σύστημα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Η ΕΑΣΛ δύναται να αναλάβει την παραπάνω εργασία για λογαριασμό των παραγωγών που το επιθυμούν. Οι παραγωγοί άλλωστε μπορούν να απευθύνονται στα κεντρικά της γραφεία στη Σπάρτη, Λεωνίδου 113, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.