Με επιτυχία αναπτύσσεται η εκπομπή για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό που επιμελείται και παρουσιάζει ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος. Την Δευτέρα 23/5 φιλοξένησε τον Ιαβέρη.


ΣΠΑΡΤΗ. Kατηγορηματικός ήταν ο Τάσος Ιαβέρης μιλώντας στην εκπομπή του Λάμπρου Λαμπρόπουλου, Auto Moto Drive στο ραδιόφωνο Nότος 94.9 fm.

Aπαντώντας σε ερώτηση για το δυστύχημα Παντελίδη, ο Ιαβέρης χαρακτήρισε «ξεκατίνιασμα» όσα είδαμε και ακούσαμε. Ανέφερε μάλιστα ότι η υπόθεση της Οδικής Ασφάλειας βγήκε χαμένη από τον τρόπο που έγινε η διαχείριση του συγκεκριμένου γεγονότος. Δεν παρέλειψε εξάλλου να καυτηριάσει την χρήση αλκοόλ από τους Έλληνες οδηγούς, μικρούς και μεγάλους, που οδηγεί σε ξεπάστρεμα της νεολαίας. «Οι γονείς δεν ξανασφίγγουν στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους, δεν βλέπουν εγγόνια… μαραζώνουν επειδή στην Ελλάδα η ηλιθιότητα οπλίζει το όπλο που λέγεται αυτοκίνητο».

Δεν διστάζει, ό άνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην πρόληψη των ατυχημάτων να πει ότι «πολιτισμός δεν είναι η μνήμη των Σπαρτιατών προγόνων μας αλλά ο τρόπος και η αγωγή μας όταν κυκλοφορούμε στους δρόμους».

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 19:00.

Ακούστε τι είπε ο Ιαβέρης στο Νότος 94.9 fm