ΣΠΑΡΤΗ. Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στην επαρχιακή οδό Σπάρτης-Μυστρά στο ύψος του Πάρκου Γουδέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress, ΙΧ όχημα με κατεύθυνση προς Μυστρά ο οδηγός του οποίου εκτιμάται ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ το οποίο κατευθυνόταν προς τη Σπάρτη και κινούνταν στο αντίθετο διάζωμα.

Στο πρώτο ΙΧ επέβαινε μόνον ο νεαρός οδηγός ενώ στο άλλο όχημα επέβαιναν δύο άνδρες. Πρόκειται για τρεις άνδρες που τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά με τα αυτοκίνητα μετά τη σφοδρή σύγκρουση να έχουν κυριολεκτικά μετατραπεί σε σωρό.

Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν άμεσα όταν κλήθηκαν, πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης οι οποίοι με τη χρήση της διασωστικής σειράς απεγκλώβισαν τραυματίες τους Β.Μ. ετών 54, τον Χ.Η, ετών 46 και τον Λ.Ν. ετών 18.

Οι τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος διασωληνώθηκε στο Γ.Ν. Σπάρτης από όπου και διεκομίσθη σε Εντατική των Αθηνών με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ οι δύο άλλοι τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Σπάρτης με πολλές κακώσεις.

Την έρευνα για την εξακρίβωση των αιτίων του ατυχήματος διεξάγει η Τροχαία Σπάρτης.