ΣΠΑΡΤΗ. Ενδιαφέρουσα αποκάλυψη κάνει ο Έλληνας νικητής του Ράλλυ Ακρόπολις Λάμπρος Αθανάσουλας.

Μιλώντας στην εκπομπή του Λάμπρου Λαμπρόπουλου, Automoto Drive στο ραδιόφωνο Νότος 94.9 fm, αναφέρει ότι η Πελοπόννησος έχασε το Ράλλυ Ακρόπολις γιατί η Περιφέρεια και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης δεν έδειξε το ενδιαφέρον που θα έπρεπε. Αντιθέτως… Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρει ο 2ος νικητής του Ακρόπολις, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης αγκάλιασε τον ιστορικό θεσμό αλλά και όλους τους ανθρώπους – συντελεστές του.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η Πελοπόννησος μετρά αυτή την απώλεια παρόλο που και ως τόπος προσφέρεται αλλά και τη στιγμή που οι Πελοποννήσιοι έχουν δείξει ότι αγαπούν και παρακολουθούν το Ράλλυ Ακρόπολις. « Ο Πέτρος Τατούλης απαξίωσε τον αγώνα και χάσαμε και τον αγώνα και τα πολλά οφέλη που έχει… Ο Τατούλης δεν ασχολήθηκε καθόλου σε αντίθεση με τον Μπακογιάννη» λέει ο Λ. Αθανάσουλας.

Από την εκπομπή του Λάμπρου Λαμπρόπουλου, που είναι αφιερωμένη στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και στην Ασφαλή οδήγηση προκύπτει ότι η Πελοπόννησος «έχασε» μια μεγάλη ευκαιρία.

Ακούστε τη συνομιλία στην οποία, δύο φορές, γίνεται αναφορά στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.