Για μια Εταιρία αποτελεί ύψιστη τιμή η έκφραση ικανοποίησης για τις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες που προέρχεται από έναν πελάτη.
Σε μια επαγγελματική διαδρομή 30 χρόνων η Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων προσπαθεί καθημερινά να εξελίσσεται και να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της.
Η Δικλίς πραγματοποιεί όσα υπόσχεται και δεν μένει στην έκδοση ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου και της είσπραξης ασφαλίστρων. Στηρίζει, συμβουλεύει και προστατεύει έμπρακτα τον πελάτη όχι μόνο στην αναζήτηση του κατάλληλου προϊόντος, αλλά σε κάθε απρόοπτο γεγονός της ζωής του.
Εν κατακλείδι παραμένει στο πλευρό του πελάτη την ώρα που έχει ανάγκη.
Και η ανάγκη αυτή είναι την στιγμή που πρέπει να αποζημιωθεί.

Ακολουθεί ευχαριστήρια επιστολή ασφαλισμένου προς τη Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων

«Καλαμάτα 1η Ιουνίου
Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην Εταιρεία Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων αλλά και προς όλη την ομάδα Στελεχών της Εταιρείας σας για την άμεση και ανθρώπινη ανταπόκρισή σας στη ζημιά που υπέστη το όχημά μου.

Σταθήκατε πραγματικά στο πλευρό μου καθ’ όλη τη διάρκεια των διαδικασιών μέχρι και την ολοκλήρωση της αποζημίωσης, η οποία όχι μόνο πραγματοποιήθηκε έγκαιρα αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου.

Πέραν της ικανοποίησής μου για την αποζημίωση, θέλω επιπλέον να ευχαριστήσω την Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων, για το αυτοκίνητο αντικατάστασης που μου διέθεσε καθ’ όλη τη διάρκεια που επισκευαζόταν το όχημά μου, πράγμα που με βοήθησε στο να μην αλλάξει η καθημερινότητα των οικογενειακών μου μετακινήσεων.

Σε αντίθεση με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας με όλη αυτή την γκρίζα πραγματικότητα, θεωρώ υποχρέωσή μου να βεβαιώσω και τα φωτεινά σημεία των καιρών μας.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε και με όλο αυτό το άγχος που μας υποχρεώνει να τρέχουμε, πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε να αξιολογούμε πρόσωπα και καταστάσεις, γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχεις την τύχη να συνεργάζεσαι με σωστούς επαγγελματίες που ξέρουν να σέβονται, να αγαπούν και να γνωρίζουν το αντικείμενό τους.

Απόστολος Νταούλης
Καλαμάτα»