ΣΠΑΡΤΗ. Η εκπομπή «Μπράβο Ρούλα» με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά θα «ταξιδέψει» ως τη Σπάρτη αυτό το Σάββατο, το βράδυ, 11 Ιουνίου.

Η εκπομπή κάθε βδομάδα πραγματοποιεί απευθείας συνδέσεις με διάφορες πόλεις και νησιά ανά την Ελλάδα. Οι πόλεις και τα νησιά που προβάλλονται μέσα σε αυτήν την ενότητα θα διαγωνιστούν στο τέλος της σεζόν και, αυτή με την καλύτερη παρουσία θα λάβει μετά τη διεξαγωγή ψηφοφορίας το έπαθλο των 6.000€ με τη χορηγία της WIND.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, το «Μπράβο Ρούλα» έρχεται στη Σπάρτη, σε μια απευθείας σύνδεση κατά τη διάρκεια της οποίας, θα κατασκευαστεί στην Κεντρική Πλατεία της πόλης η μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία!
Παιδιά και νέοι εθελοντές θα δημιουργήσουν την ελληνική σημαία, στέλνοντας μήνυμα αλλά και κυνηγώντας την καλή επίδοση…

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εθελοντές στη δημιουργία της ελληνικής σημαίας θα πρέπει να είναι μεγάλα παιδιά ή νέοι με κέφι και διάθεση, μέλη συλλόγων της πόλης ή γκρούπ φοιτητών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν είτε με την παραγωγή του «Μπράβο Ρούλα» 210 5771187, είτε με τον Δήμο Σπάρτης 27310 22226 ώρες 10 με 12 το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Όσο μεγαλύτερο είναι το πλήθος τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες για το έπαθλο αλλά και για καλύτερες εντυπώσεις.

Να σημειωθεί ότι το notospress.gr θα μεταδώσει ζωντανά τα δρώμενα στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης ενώ τεχνικά υποστηρίζει την παραγωγή η τηλεόραση Best tv.