ΣΠΑΡΤΗ. Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο διαδικτυακός διαγωνισμός για τον τίτλο «Ωραία Ελένη 2016» με τις Λάκαινες καλλονές να διαγωνίζονται για τον τίτλο.

Τζίνα Αλιμόνου, Αθηνά Οικονομάκου και Ρία Αντωνίου εκπροσωπούν τον χώρο της ομορφιάς και του θεάματος και συνάμα την Σπάρτη, την Σκάλα και την Μάνη αντίστοιχα.

Ψηφίστε για να διαμορφώσετε εσείς το τελικό αποτέλεσμα που θα κληθούν να αποδεχθούν οι τρεις φιναλιστ. Ο διαγωνισμός δεν έχει τα στοιχεία των κλασικών αναμετρήσεων αφού οι διαγωνιζόμενες έχουν διαφορετικές ηλικίες και τις κρίνουμε από την εν γένει εμφάνιση και πορεία τους στον χώρο τους.

Τζίνα Αλιμόνου: Υποψήφια για Hall of Femme Η ωραιότερη Σπαρτιάτισσα όλων των εποχών έκανε καριέρα ως μοντέλο σε Γαλλία και Γερμανία σε μια εποχή που αυτό ήταν - ακόμη πιο - Σισύφειος άθλος. Εξουθενωτικά σέξι (όταν το επέλεγε) και ταυτόχρονα απογειωτικά σικάτη (από default), η Τζίνα Αλοιμόνου έπαιζε πάντα το παιχνίδι με τους δικούς της όρους. Παντρεύτηκε τον Παύλο Βαρδινογιάννη, είναι μητέρα και παραμένει εξαιρετικά ελκυστική γυναίκα.

Αθηνά Οικονομάκου: Ο φακός υποκλίνεται μπροστά της. Στα 27 της, η – γεννημένη στην Σκάλα Λακωνίας - Αθηνά Οικονομάκου έχει ήδη προλάβει να γίνει το εθνικό μας κορμί (λόγω της γνωστής πατριωτικής διαφήμισης) και η εθνική μας «καριόκα» (λόγω του ρόλου της στο ‘Η ζωή της άλλης’). Πόσες ακόμη εθνικές χαρές της είναι γραφτό να μας χαρίσει; Εσχάτως ασχολείται με το σχεδιασμό κοσμημάτων και προς το μέρος της στρέφονται προβολείς και κάμερες.

Ρία Αντωνίου: Η Σταρ (Πελοπόννησος) που αναστατώνει τα τηλεοπτικά πλατό και τα φωτογραφικά studio με τις σέξυ εμφανίσεις της. Η Ρία Αντωνίου γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 1988 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μάνη Λακωνίας. Μεγάλωσε στο Χαλάνδρι και σπούδασε Διαιτολογία. Συμμετέχοντας σε διάφορους διαγωνισμούς ομορφιάς, κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Πελοπόννησος, αναπληρωματική Miss Model of the World, Miss Face & Miss Φωτογένεια στο διαγωνισμό “Miss Model of the world” που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα. Κάνει καριέρα στο εξωτερικό.