ΛΑΚΩΝΙΑ. Αισιόδοξος με επιμερισμό στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Λακωνίας Δημήτρης Πολλάλης μιλώντας στο μόνο ίσως κανάλι που παρουσιάζει και τη Λακωνία, το Βest tv.
O κ. Πολλάλης ανέφερε ότι δεν είναι σίγουρος για το αν είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι « το Τριήμερο γεμίσαμε…».
Ανέφερε ότι «οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά. Όλα τα ξενοδοχεία της Λακωνίας γέμισαν. Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Ωστόσο οι κρατήσεις για τον Αύγουστο δεν είναι ιδιαίτερα πολλές. Ελπίζουμε ότι παρόλα τα προβλήματα που βιώνει ο κλάδος θα πάμε καλύτερα…»
Ο πρόεδρος των ξενοδόχων Λακωνίας ανέφερε ότι οι επισκέπτες «εκθείασαν τον νέο δρόμο Λεύκτρο – Σπάρτη που αποτελεί πλέον συγκριτικό πλεονέκτημα της Λακωνίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ξενοδόχοι περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της κίνησης αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν «εισπράξει» την κρίση στην τουριστική αγορά της Τουρκίας ενώ διαπιστώνουν μια αναστολή των τουριστών από τη Γαλλία. Γενικά οι ξενοδόχοι της Πελοποννήσου θεωρούν ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει μεγάλη άνοδος δεδομένου ότι στην Πελοποννήσου δεν έχει ακόμα αποδοθεί το μερίδιο που αναλογεί στον Τουρισμό σε σχέση με ότι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα.