Ας αποδείξουμε ότι είμαστε άνθρωποι και πάνω απ' όλα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η Μυρτώ, το θύμα του δίποδου ανθρωποειδούς από το Πακιστάν που τη σακάτεψε στην Πάρο, μας έχει ανάγκη.

Το κράτος την έχει «πετάξει» στα αζήτητα με ένα γελοίο επίδομα και ασχολείται με τους ΛΑΘΡΟ!

Η Μυρτώ έχει μία λοίμωξη και δεν ανταποκρίνεται στις θεραπείες της όπως θα έπρεπε. Η πραγματικότητα που προσπαθούν να μας μεταφέρουν τα μέσα ότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο δεν ισχύει.

Η μητέρα της χρειάζεται χρήματα και προσπαθεί να συντηρήσει την όλη κατάσταση από ένα γελοίο επίδομα που της δίνει το κράτος. Τα ΜΜΕ και τα κανάλια εκμεταλλεύονται την τραγική αυτή περίπτωση μόνο για τηλεθέαση και η μητέρα της σταμάτησε πλέον να δίνει συνεντεύξεις.

Λίγοι ήταν αυτοί που φτάσανε σε τράπεζα για να βάλουν λίγα χρήματα στο λογαριασμό. Η Μυρτώ όμως χρειάζεται ΑΜΕΣΗ οικονομική βοήθεια.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ :
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ 150/0276 2274

Ο σκοπός είναι να γίνει καλύτερα η Μυρτώ, να αποχωρήσει η λοίμωξη και με βάση τα λεγόμενα ψυχολόγων – ψυχιάτρων, πρέπει να αλλάξει περιβάλλον για να δει κάτι καινούριο!

Η μητέρα της πλέον θα αναγκαστεί να κάνει τις θεραπείες στο σπίτι, θα χρειαστεί καροτσάκι, θα χρειαστεί να βάλει ασανσέρ και τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα.

Ας βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε την μικρή Μυρτώ να γίνει καλά!

Η πολιτεία ακούει ή κωφεύει και ασχολείται μόνο με τους λαθρομετανάστες;

Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας σαν πρώτη κίνηση αναλαμβάνει μετά την αποδρομή της λοίμωξης, όλα τα έξοδα για την φιλοξενία της,σε οποιαδήποτε πόλη του Νομού Λακωνίας επιλέξει, ώστε η αλλαγή περιβάλλοντος να βοηθήσει την ψυχολογική της κατάσταση.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΛΟΥΚΑΚΟΣ
Ο Γ.Γ. : ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ