«Εάν η Γεννηματά συνεχίσει την συγκεκριμένη πολιτική πεπατημένη το ΠΑΣΟΚ θα οδηγηθεί στην αφάνεια…»
ΣΠΑΡΤΗ. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη του Λεωνίδα Γρηγοράκου στον Αντ1 Ν. Ελλάδας όπου απάντησε στο ερώτημα αν θα συμμετέχει στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή.
Διαβάστε τι απάντησε: «Μα για ποιες εκλογές μιλάμε; Ξέρει κανείς τίποτα για αυτές τις εκλογές; Ενδιαφέρεται η κοινωνία καθόλου; Θέλω να πω κάτι με μεγάλη λύπη. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ ούτε μπήκε κανείς σε διαδικασία να συζητήσει μαζί μου για τη διαδικασία, αυτή, των εκλογών. Στην Λακωνία ήρθαν μεγαλοστελέχη του κεντρικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ, αλλά κανένας δεν με πήρε τηλέφωνο. Δεν καλούν τον τοπικό βουλευτή; Εγώ εξακολουθώ να λέω παντού, ότι ανήκω στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ, όμως, έχει πρόβλημα. Δεν μπορεί να με διαγράψει η κυρία Γεννηματά. Είναι πολύ μικρή για να διαγράψει στελέχη, τα οποία έχουν δώσει την ψυχή τους για τον τόπο και το κόμμα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που ενόχλησε την κυρία Γεννηματά. Μάλλον, την ενόχλησαν οι αλήθειες που είπα, γιατί αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, για να είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Όσοι γνωρίζουν από πολιτική βλέπουν, ότι αυτή την στιγμή παίζονται μικροπολιτικά «παιχνίδια» στην πλάτη του ελληνικού λαού, με τον εκλογικό νόμο. Εάν συνεχίσει την συγκεκριμένη πολιτική πεπατημένη το ΠΑΣΟΚ θα οδηγηθεί στην αφάνεια. Ελπίζω το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μην «πέσουν στην παγίδα» που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Απο την απάντηση του Λ. Γρηγοράκου προκύπτει ότι θέλει να είναι στο ΠαΣοΚκαι προειδοποεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στήσει παγίδα που πρέπει να προσέξει όχι μόνο το ΠαΣοΚ και ΝΔ...