ΣΤΕΦΑΝΙΑ. Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Δήμου Ευρώτα θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, στο πλαίσιο της καθιερωμένης Γιορτής Πορτοκαλιού Στεφανιάς.

Η φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Στεφανιάς και ώρα 6 το απόγευμα, υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ" και του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς.

Σε δήλωσή του αναφορικά με την επικείμενη αθλητική συνάντηση, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Παναγιώτης Λυμπέρης υπογράμμισε τα εξής: «Όταν ο αθλητισμός συναντά την παράδοση, όταν η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα τιμώνται αδιαλείπτως κάθε χρόνο μέσα από τη διοργάνωση θεσμοθετημένων εκδηλώσεων, όπως η Γιορτή Πορτοκαλιού Στεφανιάς, όταν τέλος επιχειρείται συλλογική προσπάθεια γι' ανάδειξη τόσο του αθλητικού ιδεώδους, όσο και των πολιτιστικών αξιών, τότε μπορούμε να μιλούμε με υπερηφάνεια για πολιτισμό. Ευχαριστούμε πολύ τους παλαιμάχους του Δήμου Ευρώτα, που δηλώνουν πάντα παρόντες στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, αλλά και τις κυρίες της Στεφανιάς, που συνεχίζουν όλα αυτά τα χρόνια, αγόγγυστα και με το ίδιο μεράκι, ν' αφήνουν το δικό τους ανεξίτηλο στίγμα στην πολιτιστική ανύψωση του τόπου μας».