ΣΠΑΡΤΗ. Το θερμόμετρο της καλοκαιρινής διάθεσης (πρέπει και) είναι στα ύψη.

Οι ροές είναι αδιάκοπες. Ροή δροσιάς, μουσικής, έκφρασης, φύσης. Όαση! Για την ψυχή, τις αισθήσεις. Άνεση, ποιότητα, απροσδόκητη ικανοποίηση!

Με την αίγλη από το «Κτήμα Νερόμυλος» στις Αμύκλες και τη φροντίδα νέων και πρόθυμων ανθρώπων ο «Νερόμυλος / ροές» μας περιμένει σε ένα καλοκαιρινό live stage κάθε Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ γύρω στις 21:30. Όταν το φεγγάρι λούζει τα φοινικόδεδρα και η δροσιά προκαλεί τις αισθήσεις.

Κάθε Πέμπτη σιγοτραγουδάμε με τον Νίκο Ξερούλη

Ο Νερόμυλος / ροές και αυτή την Πέμπτη 30 Ιουνίου έχει προετοιμάσει μια μοναδική βραδιά. Ο Νίκος Ξερούλης στα πλήκτρα και το τραγούδι αναμειγνύει τις μελωδίες με τους ήχους της φύσης και τα αρώματα. Από τις 9:30 απολαύστε μια ατμόσφαιρα μοναδική, τόσο κοντά αλλά τόσο διαφορετικά. Σιγοτραγουδήστε μαζί του αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας τις δημιουργίες από το bar ή την κουζίνα.

Ο σεφ έχει ήδη προετοιμάσει ένα menu κατάλληλο για όλους. Απόλυτα προσιτό και ευγενικά προκλητικό. Πιάτα για να συνοδεύσουμε τις επιλογές από την κάβα κρασιού και μπύρας με εκλεκτές γαστρονομικές προκλήσεις όπως το αλμυρό cheese cake ντάκου που σφραγίζει την καλοκαιρινή διάθεση. Μπύρα παγωμένη που συμπορεύεται με Χοιρινό κότσι ασύλληπτης «λεπτότητας». Αιχμαλωσία ενώπιον του δίπτυχου γεμιστών φιλέτων χοιρινού και κοτόπουλου με δροσερό κρασί σε ποτήρι ή φιάλη. Ακαταμάχητο πλατό με μπιφτέκι μοσχάρι και κοτόπουλο για κάθε επιθυμία. Κλασικά κοκτέιλ που ανοίγουν ή κλείνουν τη βραδιά…

Ρυθμός κι έκφραση με τους One Note Stand αυτή την Παρασκευή

Δημιουργήθηκαν το Νοέμβρη του 2005 και γιορτάζουν τα 10 χρόνια της παρουσίας τους στην Αθηναϊκή - και όχι μόνο - μουσική σκηνή ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο της Pop, Rock & Blues με διάθεση Funky & Jazz, καθώς και απρόσμενες διασκευές ελληνικών τραγουδιών. Απλά εκπληκτικοί!

Πέγκυ Ζάρρου: τραγούδι . Νίκος Τερζάκης: κιθάρα/φωνητικά . Δημήτρης Μονν: κιθάρα/φωνητικά. www.facebook.com/onenotestandband

Η Παρασκευή ανήκει σε όσους έχουν ενδιαφέρουσα πρόταση και ιδέα για την πιο soft αλλά πηγαία ψυχαγωγία. Στο stage του Νερόμυλου εναλλάσσονται group ή καλλιτέχνες με ιδιαίτερο ύφος και με αίσθηση του χώρου στον οποίο εκφράζονται και του κοινού που τους καλεί.

Η ρόδα του Νερόμυλου γυρίζει αργά, και μετρά μοναδικές απλές αλλά τόσο σημαντικές στιγμές σε έναν «φρέσκο» χώρο. Εικόνες αλησμόνητης Ελλάδας, βράδυ με ανάρριχτα τα καλοκαιρινά χρώματα και πλημμυρισμένες τις αισθήσεις απο αρώματα και μελωδίες. Αυτό που λέμε αυθεντικές καλοκαιρινές ιστορίες…

Τηλ. κρατήσεων 27310 21653 και 6973734004