ΣΠΑΡΤΗ. Η ομάδα Activate Now// Ενεργοποίηση Τώρα διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Ιουλίου δύο βιωματικά σεμινάρια ψυχολογίας στο Παλιό Μεταξουργείο Σπάρτης… για μια καλύτερη ζωή... με τον Τάσο Δαφνομήλη, σύμβουλο συνθετικής ψυχικής υγείας.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 698 4490 814 ή με μήνυμα στη σελίδα της Activate Now - Ενεργοποίηση Τώρα ή με email στο activateyourparticipation@gmail.com έως τη Πέμπτη 30 Ιουνίου

Μία βουτιά στον κόσμο του παιδιού που έχουμε μέσα μας // Σάββατο 2 Ιουλίου // 19:00-21:00 // 20€/ άτομο

Ένα βιωματικό σεμινάριο που ως στόχο έχει να αγγίξει, να φροντίσει και να θυμηθεί το παιδί που έχει ο ενήλικας μέσα του. Αυτό το παιδί που φωνάζει και πολλές φορές η φωνή του δεν φτάνει στα αυτιά του ενήλικα. Στο εργαστήριο αυτό θα δώσουμε χώρο και χρόνο στο παιδί αυτό να εκφραστεί και να σχετιστεί τόσο με τα υπόλοιπα παιδιά όσο και με τον ενήλικα που το εντάσσει στην καθημερινότητά του.

Ένα δίωρο βιωματικό εργαστήρι πλούσιο σε συναισθήματα με μία παιχνιδιάρικη και καλλιτεχνική προσέγγιση.

Η σύνδεση με το εσωτερικό παιδί θα δώσει τη δυνατότητα να εκφραστούν κάποια συναισθήματα όπως και κάποιες ανάγκες και επιθυμίες οι οποίες πολύ πιθανόν να μην είχαν βρει την κατάλληλη δίοδο για να ακουστούν και να ενταχτούν και αυτές στην ενήλικη ζωή.

Βιωματικό εργαστήρι διερεύνησης ανθρωπίνων σχέσεων // Κυριακή 3 Ιουλίου // 11:00-13:00 // 15€ / άτομο

Η επικοινωνία αποτελεί το βασικότερο εργαλείο για το “χτίσιμο” και κυρίως την διατήρηση μιας υγιής και ισορροπημένης σχέσης.

Η ποιότητα της επικοινωνίας μπορεί να επηρεάσει τόσο τις κοινωνικές και επαγγελματικές μας σχέσεις όσο και τις ερωτικές.Επικοινωνώ σημαίνει ότι φροντίζω το μήνυμα που επιθυμώ να στείλω να είναι καθαρό έτσι ώστε να υπάρξει μία καθαρή και ουσιαστική επικοινωνία. Κάποιες φορές ο λόγος δεν συνάδει με τη γλώσσα του σώματος, με αποτέλεσμα να θολώνουν τα κανάλια επικοινωνίας.

Είναι απαραίτητο να μάθουμε να ακούμε το σώμα μας,το οποίο είναι το μέσο για να σχετιστούμε και να ορίσουμε τη σχέση που επιθυμούμε.