ΣΠΑΡΤΗ. Την περασμένη Τετάρτη 22 Ιουνίου ο μουσικός σύλλογος «Φίλοι της Μουσικής η Ταϋγέτη» έκλεισε την δημιουργική φετινή χρονιά με συνεστίαση στο κέντρο του κ. Κουτσογιώργη στο Κεφαλάρι Αγίου Ιωάννου Σπάρτης.

Η εκδήλωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Η μαέστρος κ. Φωτεινή Δημάκου –Σακκέτα, ο πρόεδρος κ. Κων/νος Κοτσώνης, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και όλα τα μέλη της τετράφωνης μικτής χορωδίας «Μιχ. Μαχαίρας» παρευρέθηκαν μαζί με μέλη των οικογενειών τους, στενούς φίλους και συγγενείς.

Ήταν μια πολλή ωραία βραδιά, σε οικείο περιβάλλον, με γέλια, αστεία, πειράγματα, καλό φαγητό και κρασάκι, αλλά και με πολλά αξέχαστα ελληνικά τραγούδια. Τραγούδια πασίγνωστα, χιλιοτραγουδισμένα φορτωμένα με πολλές - πολλές και καλές αναμνήσεις.

Τους χορωδούς συνόδευαν στο τραγούδι οι κιθαρίστες κκ. Θεοδ. Λυμπερόπουλος και Ηλίας Γεωργόπουλος καθώς και η κ. Νίτσα Σακκέτα με το ακορντεόν της. Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν ο κ. Σούλης Σακκέτας που με την καταπληκτική κορνέτα του έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Σύλλογος εύχεται σε όλους τους φίλους και μέλη του συλλόγου «Καλό Καλοκαίρι» και υπόσχεται να σφραγίσει με την ίδια επιτυχημένη δράση και την επόμενη χρονιά, τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.