ΣΚΑΛΑ. Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 1ο Τρίαθλο Ευρώτα που θα διεξαχθεί στη Σκάλα Ευρώτα Λακωνίας στις 10 Ιουλίου με διοργανωτές τον Α.Π.Σ. Κλλισθένη και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ευρώτα καθώς και της δημοτικής κοινότητας Σκάλας.

Τα μετάλλια ετοιμάζονται, η παραλία καθαρίζεται, οι σακούλες των αθλητών με τα αναμνηστικά τους άρχισαν να γεμίζουν, παρελήφθησαν τα σκουφάκια τους, οι εθελοντές ενημερώνονται για τις θέσεις τους. Ολόκληρος ο Δήμος Ευρώτα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους αθλητές που θα επισκεφθούν την περιοχή για να συμμετέχουν στο Τρίαθλο Ευρώτα την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Το παρόν στον αγώνα θα δώσει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Lifeguard Hellas για την ασφάλεια των αθλητών. Τον αγώνα στηρίζει ο Σύλλογος Spartan Runners και ο Σύλλογος Ιστιοσανίδας Σκάλας. Στη διοργάνωση θα συμμετέχει επίσης εθελοντικά και ο Σύλλογος Γυναικών Στεφανιάς ο οποίος θα προσφέρει φυσικό χυμό πορτοκάλι σε όλους τους αθλητές.

Ο Α.Π.Σ. Καλλισθένης θα διοργανώσει pasta party το Σάββατο 9 Ιουλίου για όλους τους αθλητές αλλά και τους εθελοντές, στις 21.00, στο Περιστέρι Δ. Ευρώτα.

Μέγας χορηγός του αγώνα το made in lakonia.gr, η ψηφιακή αγορά της Λακωνίας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται εδώ