ΣΠΑΡΤΗ. O γνωστός για τη δροσιά και καλή κουζίνα χώρος του Νερόμυλου έχει ήδη ανοίξει και υποδέχεται τους φίλους του κάθε Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ. Ευρυχωρία, άνεση, δροσιά, ακαταμάχητο menu, κρύα ποτά, δροσιστικά cocktails και μουσική μοναδική.
Κάθε βράδυ Πέμπτης και Παρασκευής γύρω στις 9:30 η επιλογή που συνδυάζει δροσιά, άνεση και απόλαυση είναι κάτω από τα πανύψηλα δένδρα και δίπλα στις καμάρες και στη λεβάντα του Νερόμυλου, στις Αμύκλες Σπάρτης.
Από την κουζίνα ξέρουμε τι να πρωτοπροτείνουμε. Επιλέγουμε μεταξύ εξαιρετικών πιάτων που επαρκούν κατα περίπτωση για 2 ή για 4 άτομα τα εξής:
- Παλέτα ψητών κρεατικών με μπιφτέκια μόσχου και κοτόπουλου, χοιρινά λαπάκια, φιλέτο κοτόπουλο, μπριζόλα λαιμού, τορτίγια και βραχάκια τηγανητής πατάτας για κάθε απαίτηση.
- Φιλεταρισμένο κοτόπουλο σχάρας με βραχάκια τηγανητής πατάτας και σος από μουστάρδα / λαδολέμονο για κλασικούς καλοφαγάδες.
- Καλοψημένο ολόκληρο κότσι χοιρινό μαριναρισμένο με φρέσκα βότανα, πατάτες ραγού baby και ψητά λαχανικά σχάρας.
- Ποντίκι μοσχαρίσιο με απίθανη κόκκινη σάλτσα και πουρέ μελιτζάνας.
- Χοιρινό ραγού αργοψημένο σε μπύρα και μουστάρδα στη γάστρα, ο ιδανικός μπυρομεζές.
- Πλατό λαχανικών με γευστικό χαλούμι σχάρας.
- Ψητό αρωματικό «ταλαγάνη» με καραμελομένα ντοματίνια
- Αυθεντική προτοκαλόπιτα με παγωτό

Όλα σε συνδυασμό με κρύα μπύρα ή δροσερό κρασί και σε πολύ καλές τιμές που ο Νερόμυλος μπορεί να προσφέρει μετά από 20 χρόνια λειτουργίας!. Αργότερα cocktails από το bar του Νερόμυλου.