ΛΑΚΩΝΙΑ. Στις 23 και 23 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αγώνες Πρψταθλήματος των Α και Α1 Κατηγοριών Λακωνίας στο ποδόσοφαιρο. Η Β’ Κατηγορία ξεκινά την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Το Κύπελλο Λακωνίας ξεκινά 3 και 4 Σεπτεμβρίου με κλήρωση στις 22 Αυγούστου.

Απ’ ότι φαίνεται οι πρωταγωνιστές της Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας θα δώσουν αδυσώπητο αγώνα προκειμένου να πετύχουν τις διαφορές βαθμών που θα τους εξασφαλίσουν τόσο την άνοδο χωρίς play off όσο και τη συμμετοχή τους στην εκλογική αναμέτρηση της Ποδοσφαιρικής Ελληνικής Οικογένειας.

Στους πρωταγωνιστές ξεχωρίζουμε τον Αστέρα Βλαχιώτη όπου οι Μπένος και Μανιατάκος τα δίνουν όλα. Ο Μολαϊκός όπου ο Γραμματικάκης και ο Βίλλιας διεκδικούν υψηλό ρόλο. Ο Ολυμπιακός Γυθείου όπου Κατσίχτης και Αγγελόπουλος προετοιμάζονται πυρετωδώς. Η ΑΕ Πελλάνας Καστορείου όπου Κλάδης και Μιχαλόπουλος οπλίζουν…

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣ Λακωνίας αν με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος ο πρώτος υπερέχει 6 βαθμούς από τον δεύτερο δεν γίνονται play off και περνά στην ανώτερη κατηγορία. Αν η διαφορά στην βαθμολογία είναι 5 βαθμοί (και κάτω) τότε οι 4 πρώτοι παίζουν play off σε 6 αγωνιστικές. Κάτι ανάλογο θα ισχύσει στους ουραγούς.

Με ενδιαφέρον λοιπόν παρακολουθεί ο φίλαθλος κόσμος τόσο τις μεταγραφικές κινήσεις όσο και τις στρατηγικές των προπονητών στο Λακωνικό ποδόσφαιρο.