ΛΑΚΩΝΙΑ. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε «Συνάντηση Εργασίας» των Προέδρων των Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων Νομών με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Η συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Μπουντρούκα (Αρκαδίας), Νικολούτσου (Ηλείας), Δερτιλή (Λακωνίας) και Μανιάτη (Μεσσηνίας) και Χαρίτση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενώ σε αυτήν παρευρέθηκε επίσης η βουλευτής Μεσσηνίας κ. Κοζομπόλη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης έγινε ενημέρωση για τα ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ ΔΑΝΕΙΑ και τα προβλήματα της καθημερινότητας των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Μάλιστα, δόθηκε στον Υφυπουργό «κοινό υπόμνημα» των Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων νομών (Αρκαδίας, Αχαΐας, Ευβοίας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) που αφορούσε τις ρυθμίσεις των πυροδανείων.

Ο κ. Χαρίτσης δεσμεύθηκε να μεταφέρει το υπόμνημα στον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη προκειμένου να οριστεί άμεσα μια συνάντηση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, Υπουργεία, Τράπεζες, Επιμελητήρια, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.