ΣΠΑΡΤΗ. Τον δικό του αντίλογο σημειώνει ο Αλ. Βουνάσης σε μια ανακοίνωση που από την προηγούμενη εβδομάδα έχει τοιχοκολληθεί στο Γ.Ν. Σπάρτης και δημοσιευθεί στο διαδίκτυο. Η ανακοίνωση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, υπογράφεται από το Δ.Σ. της Ε.Γ. ΕΣΥ Ν. Λακωνίας και χαρακτηρίζει «ανήκουστη» την απόφαση της ΟΕΝΓΕ να χρηματοδοτήσει το ΠΑΜΕ από το ταμείο της.

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του κ. Βουνάση, προέδρου του Δ.Σ. της Ε.Γ. ΕΣΥ Ν. Λακωνίας.
«Απάντηση-Καταγγελία στην Απόφαση (Παρωδία) στις 14/7/16 του Δ.Σ. της Ε.Γ. ΕΣΥ Ν. Λακωνίας

Προς έκπληξή μας είδαμε αναρτημένο στους χώρους του νοσοκομείου ένα κατάπτυστο κείμενο που με μεθόδους που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς, αντί-Κ.Κ.Ε. υστερία υπογεγραμμένο από το Δ.Σ. της Ε.Γ. ΕΣΥ Ν. Λακωνίας.

Απαιτούμε να απαντηθούν τα κάτωθι:
- Πότε ανακοινώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ.
- Ενημερώθηκαν όλα τα μέλη του;
- Συνειδητά αποκλείστηκε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Βουνάσης Αλέξανδρος
- Υπήρχε συμμετοχή όλων των μελών του Δ.Σ.
- Υπάρχουν τα πρακτικά της συνεδρίασης (παρόντες- απόντες)
- Διαβάστηκε αναλυτικά η απόφαση της συνεδρίασης στις 08/07/16 της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. που είχε τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων που συμμετείχαν, πλην της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ (ΜΕΤΩΠΟ)
- Γνωρίζετε ότι στο Π.Α.Μ.Ε. συμμετέχουν ομοσπονδίες, σωματεία, εργατικά κέντρα κ.τ.λ. και έχουν το ηθικό ανάστημα και το σθένος να απευθύνονται ανοικτά σε όλους τους εργαζόμενους και να τους ζητούν οικονομική ενίσχυση

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ 14/07/16; ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ

Θα σας συμβουλεύαμε ως εκπρόσωποι των νοσοκομειακών γιατρών της Ε.Γ. ΕΣΥ Ν. Λακωνίας να αφήσετε στην άκρη τον κυβερνητικό συνδικαλισμό και να ασχοληθείτε με την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το εθνικό σύστημα υγείας, κατευθύνοντας τον αγώνα μας με στόχο την δωρεάν, δημόσια υγεία για όλους.

Σταματήστε να είστε «παπαγαλάκια» του κυβερνητικού συνδικαλισμού και κάθε πρώην προέδρου!

ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…
Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση (Δ.Η.Π.Α.Κ.) Γ.Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Βουνάσης Αλέξανδρος-Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Ε.Γ.ΕΣΥ Ν. Λακωνίας»