ΣΠΑΡΤΗ. Οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού παραρτήματος Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για μία ταχύρρυθμη ενημέρωση παροχής πρώτων βοηθειών προς τους εργαζομένους, φίλους και εθελοντές της Βιβλιοθήκης.

Η αυξημένη κίνηση της Βιβλιοθήκης λόγω των θερινών διακοπών και οι πολλαπλές υπηρεσίες της προς το κοινό της περιοχής μας, επέβαλε την ενημέρωση για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών και την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών σύμφωνα με τις οδηγίες της σύγχρονης Ιατρικής, όποτε ήθελε χρειαστεί.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στην υπεύθυνη νοσηλεύτρια κ. Σταυρούλα Χατζή και στην Πρόεδρο της Εφορείας Εθελοντών Αδελφών κ. Ορφανού Ποτούλα του τοπικού παραρτήματος Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης, οι οποίες έκαναν την ενημέρωση παραστατικά και κατά τρόπο εύληπτο και κατανοητό.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης, στον 2ο όροφο, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 από τις 13:00 έως 15:00.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση φαρμακείου ειδών πρώτης ανάγκης προς τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης.

Ελπίζουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας για την ολοκλήρωση του προγράμματος παροχής πρώτων βοηθειών, με την ευχή να μη χρειαστεί η εφαρμογή των γνώσεων που αποκομίσαμε από την εκπαίδευση.