ΜΑΝΗ. Σε μία εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από τον αθλητικό χώρο ο Stoiximan, υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και χορηγός και συμπαραστάτης του Λευτέρη Πετρούνια, παρουσίασε ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μανιάτη Πρωταθλητή.

Την ευκαιρία να ζήσουν το ταξίδι είχαν όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ που ετοίμασε ο Stoiximan για τη ζωή του σπουδαίου γυμναστή.

Όσοι λοιπόν βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το ταξίδι του Λευτέρη Πετρούνια από το γυμναστήριο του Πανιωνίου μέχρι την κορυφή του κόσμου. Ένα ταξίδι το οποίο είχε πολλές διακυμάνσεις, οδήγησε τον έφηβο Λευτέρη στην απομάκρυνση του από τα γυμναστήρια, όμως υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Δημήτρη Ράπτη η πορεία του τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ανοδική.

Η κορυφή τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο του ανήκουν και σε λίγες ημέρες θα προσπαθήσει να κάνει πράξη το όνειρο του που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο τίτλος του φαβορί τον συνοδεύει, αφού είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια, όμως εκείνος έχει αποδείξει ότι δεν αρκείται με τίποτα λιγότερο από το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ «Γεννημένος αθλητής», αποδίδει τέλεια την προσωπικότητα και τη ζωή του Λευτέρη Πετρούνια. Η σκληρή δουλειά, οι ατελείωτες προπονήσεις, το πάθος για τους κρίκους, η απογοήτευση και το χαμόγελο της ευτυχίας αποτυπώνονται πλήρως στο εντυπωσιακό και συνάμα συγκινητικά φορτισμένο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε ο Stoiximan για τον κορυφαίο γυμναστή. Ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλούν η μητέρα του, οι φίλοι του και ο προπονητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει παλαιότερα δηλώσει: «Καυχιέμαι για την καταγωγή μου σαν Μανιάτης. Άλλωστε οι Μανιάτες είναι δύναμη στην Ελλάδα». Αυτή τη δύναμη χρησιμοποιεί κι αυτός για να κερδίζει για την Ελλάδα. Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο στόχο του που δεν είναι άλλος από ένα Χρυσό στο Ρίο!

Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση και το ντοκιμαντέρ: