ΠΛΥΤΡΑ. Με αφορμή την πέμπτη επέτειο από την έναρξη λειτουργίας της δανειστικής ποδηλατολέσχης που λειτουργεί στην Πλύτρα του Δ. Μονεμβασίας, οργανώνεται μια εορταστική ποδηλατοβόλτα!

Οι διοργανωτές καλούν μικρούς και μεγάλους να βρεθούν με τα ποδήλατά τους την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 19.30 στο γήπεδο της Πλύτρας για μια «ποδηλατοβόλτα στις παραλίες του τόπου μας».

Η ποδηλατολέσχη διαθέτει 7 ποδήλατα για ενήλικες και 10 παιδικά ενώ ο δανεισμός γίνεται με μοναδικό όρο και αντάλλαγμα τη συμφωνία παράδοσης του ποδηλάτου μετά τη βόλτα στην κατάσταση της παραλαβής. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των ποδηλάτων προς δανεισμό, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να δανειστούν να επικοινωνήσουν έγκαιρα με τη Λέσχη.

Λίγα λόγια για την «Ποδηλατοπαρέα»

Πρόκειται για μια δανειστική ποδηλατολέσχη που έχει ως στόχο τη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσου άθλησης, αναψυχής και τουριστικής ξενάγησης στην πόλη και στην ύπαιθρο. Επιχειρεί δε να το πετύχει αυτό μέσω του δανεισμού ποδηλάτων χωρίς αντίτιμο σε ενήλικες και παιδιά (απαραίτητη η συναίνεση γονέων).

Επιζητεί και βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και τις πρωτότυπες ιδέες όσων αγαπούν το ποδήλατο και θέλουν να συμβάλλουν στο σκοπό λειτουργίας της.

Η λέσχη βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική συμμετοχή και δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Η έδρα της βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Ασωπού του Δ. Μονεμβασίας.