Το notospress.gr δέχεται συχνά ερωτήματα σχετικά με την επικαιρότητα. Οι πρόχειρες απαντήσεις έρχονται αμέσως. Οι τεκμηριωμένες προσεχώς.

«Κύριε Διευθυντά σήμερα μου είπε ταξιτζής που πηγαίνει συνεχώς Αθήνα (από τον παλιό δρόμο φυσικά) ότι σύντομα ξεκινάει δρόμος από τη ΣΕΑ Πελλάνας για Τρίπολη διότι είδαν πως ο υπάρχων δρόμος δεν εξυπηρετεί... Πρώτη φορά το άκουσα...Ξέρεις κάποιος κάτι;»
Επίσημα δεν γνωρίζουμε και δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Προφανώς ο οδηγός Ταξί θα εννοεί «δρόμο διαφυγής» και όχι επίσημο δίκτυο… Στην ανάγκης τον καιρό όλοι δρόμους διαφυγής αναζητούμε… Κάποιοι τους βρίσκουν!
[Θα το ερευνήσουμε επισταμένα]


«Ονομάζομαι Σ.Ι. και θέτω ερώτημα σχετικά με το Αεροδρόμιο της Σπάρτης και τα Υδατοδρόμια που είχαν ανακοινωθεί…»
Σχετικά με το Αεροδρόμιο Σπάρτης υπάρχει απόλυτη σύγχυση αρμοδιοτήτων. Το πετούν όλοι από τα χέρια τους σαν καυτή πατάτα. Γι αυτό και δεν απαντούν και σε ερωτήματα πολιτών για το ποιος φορέας έχει την αρμοδιότητα.
Σχετικά με τα υδατορδρόμια, προφανώς αναφέρεσαι σε υποσχέσεις που είχαν δοθεί επι Κυβέρνησης Ν.Δ. Καμία διεκδίκηση από τη Λακωνία. Μάλλον η Μεσσηνία θα αποκτήσει τέτοιες γραμμές.
[Θα θέσουμε ερώτημα στους αρμόδιους]


« Γιατί κανείς δεν μπορεί να μας ενημερώσει για το ακριβώς συμβαίνει σήμερα με το νέο Μουσείο της Σπάρτης. Βλέπουμε παντού να ξεφυτρώνουν μουσεία εκτός από τη Σπάρτη. Μήπως φταίμε εμείς οι ίδιοι;»
Προφανώς μια κόντρα όχι για το Μουσείο αλλά για την Μελέτη έριξε την διεκδίκηση στον Ευρώτα. Βλέπεις φίλη μου το Μουσείο φέρνει χρήματα στους πολίτες ενώ΄οι μελέτες στους αρμόδιους.
[Δεν βλάπτει να θέσουμε το ερώτημα στα αιρετά Συμβούλια της περιοχής μας]


« Για το λάθος που στοιχίζει χρήμα και χρόνο ποιος θα πληρώσει;. Μιλάω για την «άσπρη μέρα» που είδαμε στη Σπάρτη όταν οι εργάτες Ρομά αποφάσισαν να δουλέψουν χωρίς επιστάτη…»
Προφανώς ο Δήμαρχος πρέπει να κάνει περικοπές από τους μισθούς όσων έχουν πολιτική και διοικητική ευθύνη. Μακάρι όμως να ήταν αυτό το πρόβλημα της πόλης. Προσοχή ωστόσο. Αν βρέχει τα περάσματα στα πεζοδρόμια θα γλιστρούν επικίνδυνα. Ευτυχώς που τέλειωσε ο ασβέστης αλλιώς θα έβαφαν και το Δημαρχείο…
[Εδώ τι να ρωτήσουμε…]

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr