ΣΠΑΡΤΗ. Είναι αυτές οι χειρονομίες που δίνουν σε κάθε σωστό επαγγελματία περισσότερη δύναμη για να γίνεται καλύτερος.

Είναι οι ίδιες χειρονομίες βέβαια που αυξάνουν την ευθύνη του στο να γίνει αποτελεσματικότερος και περισσότερο χρήσιμος στους πελάτες του.

Για τη «Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων», η εμπιστοσύνη των πολιτών κρατά τους ανθρώπους της σε εγρήγορση επί τριάντα ολόκληρα χρόνια. Αυτό είναι που φέρνει τέτοιου είδους αποτελέσματα: άλλη μια ευχαριστήρια επιστολή ασφαλισμένου προς την «Δικλίς» που τον υπερασπίστηκε και του στάθηκε όταν χρειάστηκε.

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Σπάρτη 26/7/16

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας «Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων» για τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης με το οποίο αντιμετωπίζουν την ιδιότητά τους τη στιγμή που πραγματικά ο ασφαλισμένος χρειάζεται τη βοήθειά τους.

Βρέθηκα στη θέση του εμπλεκόμενου σε τροχαίο, στο οποίο η ασφαλιστική εταιρεία του υπαιτίου πρότεινε συνυπαιτιότητα 50% και η μόνη μου επιλογή θα ήταν η νομική οδός.

Παρότι στο ασφαλιστήριό μου έχω την κάλυψη νομικής προστασίας και γνώριζα ότι μπορώ να κάνω χρήση, δε χρειάστηκε να την ενεργοποιήσω.

Η πολύχρονη εμπειρία των συμβούλων της εταιρείας «Δικλίς» καθώς και ο ζήλος τους να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους όσο καλύτερα μπορούν, με απάλλαξε από τις νομικές διαδικασίες.

Ανέλαβαν τον διακανονισμό της ζημίας με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και κατάφεραν να αλλάξουν την εκτίμηση της ασφαλιστικής εταιρείας η οποία δέχτηκε τελικά να με αποζημιώσει στο ακέραιο.

Δεν το πίστευα όταν με κάλεσαν από τη «Δικλίς» και μου ζήτησαν να περάσω να υπογράψω την εξοφλητική απόδειξη προκειμένου να εισπράξω την αποζημίωσή μου.

Αν δεν είχα τη δική τους στήριξη θα έπρεπε να περιμένω ίσως και χρόνια για να εισπράξω ένα τόσο σημαντικό ποσό για μένα.

Είναι τελικά πολύ σπουδαιότερο με ποιους διαμεσολαβητές επιλέγει κανείς να συνεργαστεί από το πόσο φθηνότερο ασφάλιστρο αναζητά και αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω επιλέξει την εταιρεία «Δικλίς Μεσίτες Ασφαλίσεων» για την ασφάλισή μου.

Φωτάκου Παρθένα»