ΣΠΑΡΤΗ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 και ώρα μετά την 20:00 μμ μουσική βραδιά «Λευκή Νύχτα».

Όπως ανακοινώθηκε τη βραδιά αυτή θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικά συγκροτήματα προκειμένου να έλξουν και να τέρψουν το κοινό. Τα εμπορικά καταστήματα της Σπάρτης θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προσφέροντας τα εμπορεύματά τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Πολύ σωστά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης επέστησε την προσοχή στα μέλη του Συλλόγου και στους επαγγελματίες της πόλης για τη συγκεκριμένη βραδιά σχετικά με την απασχόληση των εργαζομένων η οποία πρέπει να πληροί ακριβώς τις διατάξεις και τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Ομοίως πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή οι διοργανωτές διότι το συγκεκριμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα απαιτεί άρτιες, νόμιμες και ασφαλείς εγκαταστάσεις δεδομένου ότι θα αναπτύσσονται μέσα στην πόλη ενώ για τις ανάγκες της βραδιάς θα «εργαστούν» νύκτα ανήλικοι μαθητές χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και σε κοινή θέα του διερχόμενου καταναλωτικού κοινού.