ΑΓΟΡΙΑΝΗ. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στην Αγόριανη για το 2016.
Στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συμμετείχαν 7 ομάδες με 87 αθλητές συνολικά. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Διοσκούρων από την Πελλάνα καθώς και πρώτος σκόρερ κ. Τσαρπαλής Νικόλαος με 6 γκολ, η απονομή έγινε από τους κ. Παναγιώτη Καρρά πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας και περιφερειακό σύμβουλο Πελοποννήσου και τον κ. Δογαντζή Θεμιστοκλή γεν. γραμματέα και πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Λακωνίας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο αρχιδιαιτητής κ. Νικόλαος Σπυράκης. Ευχαριστούμε του αθλητές, τους θεατές τους διαιτητές και την ΕΠΣ Λακωνίας ήταν για ακόμη μια χρονιά συνδιοργανωτής του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε ο καταπληκτικός Πάνος Μπούσαλης μαζί με τους συνεργάτες του Μαρία Κανελλοπούλου και Γιώργο Τσοκάνη μας ταξίδεψαν σε μια μοναδική βραδιά με τις μελωδικές φωνές τους και το εξαιρετικό ταλέντο τους.

Οι νέοι της Αγόριανης διασκέδασαν μέχρι το πρωί στο πάρτι που διοργανώθηκε Με τη συμμετοχή του dj dimitrioς spyropoulos pare to risko ki ela, και η αλήθεια είναι πως όσοι ρίσκαραν και συμμετείχαν, κέρδισαν μια ξεχωριστή εμπειρία με ατελείωτη διασκέδαση.

Oι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το μεγάλο πανηγύρι που ο Σπύρος Σιώλος, ο Παναγιώτης Αγγελακόπουλος και ο Σωτήρης Κανελλάκης μετέδωσαν το κέφι και παρέσυραν στους χορούς όλους τους παραβρισκόμενους.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους συνδιοργανωτές, την ΕΠΣ Λακωνίας, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, τους χορηγούς επικοινωνίας, τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις και τους εθελοντές και αναφέρουν « Όλοι μαζί είμαστε μια καλή ομάδα και η επιτυχία ανήκει σε όλους».