ΣΠΑΡΤΗ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 και ώρα μετά την 20:00 μμ μουσική βραδιά «Λευκή Νύχτα».

Όπως ανακοίνωσε τη βραδιά αυτή «θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικά συγκροτήματα δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας χαράς και διασκέδασης σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε».
Τα εμπορικά καταστήματα της Σπάρτης θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής προσφέροντας τα εμπορεύματά τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Από τις αναρτήσεις τόσο στο διαδίκτυο όσο και στις βιτρίνες των καταστημάτων οι εκπτώσεις κυμαίνονται στο 50% με την ελπίδα αργά να κινηθούν και στο 60 με 70%.

Οι κεντρικοί οδοί θα είναι πεζοδρομημένοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και προκειμένου να αναπτυχθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Π. Γεωργανές «ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στα μέλη του Συλλόγου μας και στους επαγγελματίες της πόλης για τη συγκεκριμένη βραδιά σχετικά με την απασχόληση των εργαζομένων η οποία πρέπει να πληροί ακριβώς τις διατάξεις και τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης προσκαλεί όλους τους Λάκωνες και τους επισκέπτες του νομού Λακωνίας την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 σε μια βραδιά με έξυπνες αγορές, διασκέδαση , μουσικοχορευτικά δρώμενα και εκπλήξεις.

Στη "Λευκή Νύκτα" συμμετέχει και η ΑΕ Σπάρτη με περίπτερο στην Κ. Παλαιολόγου αλλά και παρουσίαση της νέας φανέλλας της ομάδας στο Ministry music Hall. Το παρόν θα δώσει και ο Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης.

Η πρόγνωση του καιρού δεν φαίνεται να αποτρέπει τα σχέδια αφού η ΕΜΥ δίνει πυκνά σύννεφα με μια πολύ μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχής.

Δείτε την Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης τη Λευκή Νύκτα live απο το notospress.gr