ΣΚΑΛΑ. Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ευρώτα, στη Σκάλα.

Σύμφωνα με το καταστατικό και την πρόταση του ΔΣ, τα μέλη του Συνδέσμου εξέλεξαν ομόφωνα το Προεδρείο τη Γενικής Συνέλευσης, με πρόεδρο τον Γεώργιος Μπαρμπαρούση, γραμματέα τον Ιωάννη Κουτσοβασίλη και τον Δημήτριο Φαρλέκα.

Μετα απο συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα η «εναρμόνιση του καταστατικού του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λακωνίας με το καταστατικό της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου».
Ακολούθησε συζήτηση-ενημέρωση των παρόντων μελών του Συνδέσμου για τα θέματα που προκύπτουν για τη νέα αγωνιστική χρονιά και τα επαγγελματικά δικαιώματα του Λάκωνα προπονητή.

Ο προβληματισμός των Λακώνων προπονητών ποδοσφαίρου ήταν μεγάλος και τηρούν στάση αναμονής, καθώς με τις τελευταίες αλλαγές που υπήρξαν στον ΚΑΠ Προπονητών της ΕΠΟ και τις αποφάσεις των Τοπικών Ενώσεων, σχεδόν ακυρώνεται το πάγιο αίτημα του συνδέσμου για την υποχρέωση των συλλόγων της Α΄ Κατηγορίας τοπικού, τις ακαδημίες και τις γυναικείες ομάδες, να προσλαμβάνουν μόνον πτυχιούχους με πτυχίο UEFA προπονητές.

Η ολομέλεια του σώματος, παμψηφεί, αποφάσισε να ενημερώσει αρχικώς τα μέλη του και τα σωματεία που εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες και να στηρίξει με κάθε τρόπο το δίκαιο των αιτημάτων της.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τις ευχαριστίες του στα μέλη του για τη μεγάλη προσέλευση αλλά και την ομαλή και άψογη διαδικασία στη Γενική Συνέλευση.