Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του για την διεξαγωγή του 15ου Συνεδρίου για τον Τουρισμό και την Ανάπτυξη που θα γίνει στην Αθήνα.

Θεματολογία Συνεδρίου
"Ελληνικός Τουρισμός: Νέα Δεδομένα και Μελλοντικές Προκλήσεις" είναι το θέμα του 15ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ "Τουρισμός & Ανάπτυξη" που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.
Το 15ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» θα επικεντρώσει τη θεματολογία του στον νέο οδικό χάρτη του Ελληνικού Τουρισμού, στα οφέλη της διασύνδεσης του Τουρισμού με τους υπόλοιπους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας καθώς και στις μελλοντικές προσκλήσεις.
Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτερα & ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, καθώς επίσης και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Συνεδριακός Χώρος

Divani Caravel Hotel
Βασιλέως Αλεξάνδρου 2
161 21 Αθήνα
Τηλ: +30 210 7207000
Φαξ: +30 210 7236683
http://divanicaravelhotel.com/el/
info@divanicaravel.gr

Γλώσσα

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική με ταυτόχρονη μετάφραση στα Αγγλικά.

Κάρτες Συνέδρων

Οι διαπιστεύσεις των συνέδρων (badges) θα παραδίδονται από τη Γραμματεία του συνεδρίου και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για την είσοδο τόσο στους συνεδριακούς χώρους όσο και στα γεύματα και τα δείπνα καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.