ΣΠΑΡΤΗ Η καλοκαιρινή εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης και δημιουργικότητας με το πρόγραμμα «Γίνε εξερευνητής του κόσμου» ολοκληρώθηκε με την έναρξη των μαθημάτων των σχολείων.
Eγινε σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και το Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (15 Ιουνίου - 15 Σεπτεμβρίου 2016) στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης .

Απομένει ο απολογισμός και το κλείσιμο του προγράμματος με την Γιορτή λήξης – Μια ανάμνηση που θα γίνει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 στο ισόγειο της Βιβλιοθήκης από τις 17:00 έως 20:00.

Τα παιδιά θα παραλάβουν τα έργα που δημιούργησαν με την ευκαιρία των δράσεων των προγραμμάτων και θα έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις απόψεις τους, να προτείνουν νέες ιδέες για μελλοντικές δράσεις της Βιβλιοθήκης.

Aπο τους ανθρώπους της Βιβλιοθήκης εκφράζονται ευχές σε όλα τα παιδιά η νέα σχολική χρονιά να είναι το ίδιο γόνιμη και δημιουργική, όπως και όλη η ζωή τους.
«Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τα προγράμματα και τις δράσεις μας κατά τη χειμερινή περίοδο και για το καλοκαίρι 2017».

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27310 26853 και 27310 21180 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της Βιβλιοθήκης, καθώς και στις διευθύνσεις:

www.nikiforos.edu.gr,
www.facebook.com/dkbspartis