ΜΑΓΟΥΛΑ. Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς η ενορία της Μαγούλας, όπως και πέρσι, διοργανώνει μια γιορτή χαράς και παιχνιδιού αφιερωμένη στα παιδιά.
Συνδιοργανωτής φέτος ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας τον οποίο η ενορία ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή της.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου λοιπόν, στις 17.30, στο προαύλιο του Ιερού Ναού της Μαγούλας τα παιδιά παίζουν, διασκεδάζουν και βλέπουν παράσταση Καραγκιόζη από τον καταξιωμένο Χρήστο Πλέσσα.
Μέχρι τις 21.30 περίπου το βράδυ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν «παραδοσιακά» και διασκεδαστικά παιχνίδια τρώγοντας ποπ κορν, γλυκά και πίνοντας χυμούς που θα προσφέρουν οι κυρίες της ενορίας. Επιπλέον θα φιλοτεχνήσουν φιγούρες του θεάτρου σκιών τις οποίες θα πλαστικοποιήσουν και θα τις πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

Στην πρόσκληση της ενορίας της Μαγούλας ο π. Γεώργιος Φωτόπουλος σημειώνει: «Σίγουρα θα περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα. Θα χαρούμε και ευχή μας είναι αυτή η χαρά με την ευλογία του Θεού δια πρεσβειών και της Παναγίας μας να συνοδεύει τα παιδιά μας ολόκληρη τη σχολική χρονιά που μόλις άρχισε.
Ευχαριστούμε όλους όσους με τον ένα η τον άλλο τρόπο μας βοηθούν να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά…Σας προσκαλούμε όλους μικρούς και μεγάλους σε μια γιορτή χαράς και παιχνιδιού…»