ΣΠΑΡΤΗ. Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών MOOSE Language Schools πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου εγκαίνια στο νέο χώρο που βρίσκεται και λειτουργεί, Αγίου Νίκωνος 60 & Αχιλλέως, στη συμβολή με την Όθωνος Αμαλίας.

Την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο π. Κωνσταντίνος Σκάλτσας ενώ στο κέντρο βρέθηκαν μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές με τους γονείς τους. Ο Γιώργος Μουστόγιαννης, ιδιοκτήτης και διευθυντής του MOOSE Language Schools, απευθυνόμενος στους γονείς των μαθητών του Κέντρου μίλησε για την πίστη του στην αναγκαιότητα η γνώση που παρέχεται να είναι αληθινά επωφελής, πρακτικά χρήσιμη αλλά και στην συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων που μαζί μπορούν να στηρίξουν και να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν.

Αμέσως μετά τους προσκεκλημένους των εγκαινίων περίμεναν πολλές εκπλήξεις: αναμνηστικά δώρα –τσάντες MOOSE πράσινες και πορτοκαλί, ένας πλούσιος μπουφές που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο και, μια παράσταση Καραγκιόζη!

Δείτε τα όσα είπε ο Γ. Μουστόγιαννης απευθυνόμενος στους γονείς των μαθητών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών MOOSE Language Schools:

«Αγαπητοί γονείς,
Ξεκινά σήμερα μια νέα σχολική χρονιά που μας βρίσκει σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, πλήρως λειτουργικό και προσβάσιμο σε όλους.
Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει χρόνια τώρα εγγυάται μια γόνιμη χρονιά για όλους τους σπουδαστές του Κέντρου μας. Με τη δική μας υπεύθυνη καθοδήγηση, καθώς και την από μέρους σας ώριμη ανταπόκριση είναι βέβαιο πως θα γράψουμε νέες επιτυχίες στο ενεργητικό μας. Ας μην ξεχνάμε πως η Αγγλική γλώσσα είναι το πλέον απαραίτητο μέσο για να σταδιοδρομήσει κάθε άνθρωπος στις σημερινές απαιτητικές συνθήκες ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας. Πέρα όμως από αυτό, η γνώση επιπλέον ξένων γλωσσών ανοίγει νέους ορίζοντες, διευκολύνει τη ζωή και εμπλουτίζει το γνωστικό επίπεδο του ανθρώπου. Γι’ αυτό πεποίθησή μας εδώ στο Moose Language Schools είναι πως τα πτυχία είναι βεβαίως απαραίτητα, όχι όμως για να κοσμούν τον τοίχο, αλλά για να μπορεί το παιδί, ο φοιτητής ή ο εργαζόμενος να μιλά τη γλώσσα. Να επικοινωνεί και να επωφελείται από τη γνώση της.
Δεν θέλω να μακρυγορώ, είμαστε άλλωστε Λάκωνες και τα πολλά λόγια περισσεύουν. Εύχομαι το νέο σχολικό έτος να μας βρει όλους υγιείς και δημιουργικούς για να επαναλάβουμε τις επιτυχίες που χρόνια τώρα καταγράφουμε σε όλες τις εξεταστικές περιόδους. Σε αυτό το πλαίσιο θέλω να σας διαβεβαιώσω πως το γραφείο μου είναι πάντοτε ανοικτό για οποιοδήποτε θέμα σάς απασχολεί. Μαζί θα δώσουμε λύσεις στα ζητήματα που ανακύπτουν, είτε είναι ζητήματα γνώσης, μαθησιακά, είτε προγράμματος και ούτω καθεξής.
Σας ευχαριστώ».