Υλικά
5-6 σύκα ώριμα
1 ματσάκι ρόκα
150 γρ. καρυδόψιχα
80 γρ. λευκό τυρί της αρεσκείας σας
αλάτι, πιπέρι, λάδι και λεμόνι

Παρασκευή
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα σύκα, πλένουμε τη ρόκα και τα τοποθετούμε στη σαλατιέρα.

Ανακατεύουμε το λαδολέμονο με το αλατοπίπερο και τα ρίχνουμε κυρίως στην πρασινάδα για να μαλακώσει.

Ρίχνουμε από πάνω τα καρύδια και κουταλιές λευκού μαλακού τυριού.

Ανακατέψτε καλά να πάνε τα υλικά παντού και ...καλή σας όρεξη!