ΜΟΛΑΟΙ. «Σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2016 έγινε Γεν. Συνέλευση των Ιατρών της Ν. Μ. Μολάων και συζητήθηκε το θέμα σχετικά με την ανάκληση μετάθεσης του συναδέλφου Χειρουργού κ. Κρητικού. Εξαιτίας αυτού και τα όσα ελέχθησαν από ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν το νόμο κοινοβουλευτικά αναφέρουμε τα κάτωθι :

1] Όσο αφορά την ανάκληση της μετάθεσης του κ. Κρητικού που αποφάσισε το Υπουργείο Υγείας είναι θέμα νομικού καθεστώτος και ως εκ τούτου κάθε άλλη άποψη περισσεύει.

2] Ελέχθη από τον βουλευτή Λακωνίας κ. Γρηγοράκο ότι μετά την μετάθεση του κ. Κρητικού , η Ν. Μ. Μολάων υπολειτουργεί και ότι τα χειρουργεία δεν υφίστανται. Απαντάμε ότι τα χειρουργεία λειτουργούν κανονικά, γίνονται κανονικά όπως πριν και σε τίποτα δεν επηρέασε η μετάθεση του συναδέλφου. Ουδείς αναντικατάστατος .

3] Ελέχθη από τον κ. Γρηγοράκο ότι στους δύο αναισθησιολόγους εδόθη η ευκαιρία να φύγουν από τη Ν. Μ. Μολάων. Λάθος, οι δύο αναισθησιολόγοι παραιτήθηκαν για προσωπικούς -οικογενειακούς λόγους και σήμερα είναι εκτός συστήματος «Ε.Σ.Υ».

4] Η μετακίνηση του Καρδιολόγου έγινε επί υπουργίας του, ο Ορθοπεδικός μετακινήθηκε από τη Ν. Μ. Ληξουρίου στη Ν. Μ. Σπάρτης όπου ανήκει οργανικά. «Δεν μας λιβανίζει καμία διοίκηση». Άλλη η δουλειά της Διοίκησης και άλλη η δική μας. Είναι άδικο στο βωμό μιας ενδονοσοκομειακής δυσλειτουργίας μεταξύ Ν. Μ. Μολάων - Σπάρτης να συκοφαντείται άδικα ένα Νοσοκομείο που τους δύσκολους καιρούς επιτελεί υψηλό έργο!

Η Γεν. Συνέλευση των Ιατρών της Ν. Μ. Μολάων».