ΣΠΑΡΤΗ. Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Σπάρτης για το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2016 και σε συνδιοργάνωση του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης και μπροστά στη Λέσχη «Σύμμετρον» θα πραγματοποιηθεί μια απεικόνιση του «Σύγχρονου Δρομέα».

Συγκεκριμένα, η Art Designer Γιώτα Καρούνου θα φιλοτεχνήσει έναν «Σύγχρονο Δρομέα» σε διάσταση 5 x 5. Σκοπός του εγχειρήματος είναι η ενεργός συμμετοχή των Σπαρτιατών, μικρών και μεγάλων, που θα προσφέρουν για την υλοποίησή του υφάσματα και μπλούζες που δεν χρησιμοποιούν (κατά προτίμηση μονόχρωμα). Με το έργο της αυτό η Σπαρτιάτισσα καλλιτέχνης θέλει να τονίσει τον παγκόσμιο χαρακτήρα του «Σπάρταθλον».

Για την καλύτερη προετοιμασία της δράσης, στην Λέσχη «Σύμμετρον» από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο κουτί για την συγκέντρωση των ενδυμάτων-υφασμάτων.

Η Γιώτα Καρούνου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί το Εργαστήρι Ζωγραφικής «Δαρείος» για το προσχέδιο που θα χρησιμοποιήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά το πέρας της εκδήλωσης, τα ενδύματα που θα χρησιμοποιηθούν θα δοθούν στο Σπίτι του φτωχού.