ΤΡΙΠΟΛΗ. Η Πελοπόννησος υποδέχεται για πρώτη χρονιά την Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, την Έκθεση που προβάλλει την παραγωγικότητα, την εμπορική δραστηριότητα και την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης. Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» είναι έτοιμη να γίνει η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη γενική Έκθεση της Πελοποννήσου, η Έκθεση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της Πελοποννήσου.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016 στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης στο Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ, εκεί όπου θα συναντηθεί όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Πελοποννήσου. Για πρώτη φορά τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τρίπολης και η Alfa Expo ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν μια έκθεση όπως δεν ξανάγινε στην Πελοπόννησο, μια έκθεση για τον Πελοποννήσιο επαγγελματία και μία έκθεση για την προβολή της εμπορικής & παραγωγικής δράσης της Πελοποννήσου.

Η Έκθεση περιλαμβάνει:
-Ειδικό αφιέρωμα στον Αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό.
-Β2Β συναντήσεις με επιχειρήσεις από το εξωτερικό μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network.
-Eνημερωτική ημερίδα εξαγωγικού προσανατολισμού του Enterprise Greece.
-Εκδηλώσεις μαγειρικής με διάσημους σεφ, εκδηλώσεις για το κρασί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους οινοποιούς της Πελοποννήσου, παραδοσιακό παντοπωλείο & ελληνικό μπαρ,
-Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» καλύπτει τις θεματικές:
Γεωργία – Κτηνοτροφία - Νέες καλλιέργειες - Αγροδιατροφή - Τουρισμός - Οικιακός & Επαγγελματικός Εξοπλισμός - Ανακαίνιση - Τρόφιμα, Ποτά - Παραγωγική Φυσιογνωμία Πελοποννήσου - Αυτοκίνητο - Μοτοσυκλέτα - Ποδήλατο - Ενέργεια - Τεχνολογία Περιβάλλοντος - Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας - Μ.Μ.Ε - Διαφήμιση - Πληροφορική.

Δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή στην Έκθεση που αναπτύσσει την αγορά, συγκεντρώνει την ελληνική επιχειρηματικότητα και προωθεί τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας στο μεγάλο κοινό & τους επαγγελματίες της Πελοποννήσου.

Με κόστος συμμετοχής σε ιδιαίτερα χαμηλό ποσό 29€/τ.μ. και 10€/τ.μ. για τους εξωτερικούς χώρους, η Πελοπόννησος Expo στέκεται διπλά στο Πελοποννήσιο επιχειρηματία.

Επισκεφθείτε το website www.peloponnisosexpo.gr

Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινές: 17.00 – 22.00
Σάββατο – Κυριακή 10.30 – 22.30