ΣΠΑΡΤΗ. Eίναι 36 χρονών και αποφάσισε πριν από λίγα χρόνια να τρέξει για το Σπάρταθλον και μόνο. Ο Σπαρτιάτης δρομέας Τάσος Τσουλόγιαννης ρίχνεται και πάλι σε μια προσωπική αλλά και Σπαρτιατική μάχη με την ελπίδα για έναν καλό τερματισμό. Αυτή άλλωστε είναι η ευχή που επιζητούν οι δρομείς του Σπάρταθλον και όχι την πρωτιά ή τον καλό χρόνο… Αν έρθουν και αυτά καλώς να έρθουν.

Ο συμπολίτης μας Τάσος, εκμυστηρεύεται στο notospress.gr ότι αποφάσισε να τρέξει στην ζωή του μόνο για να λάβει μέρος στο Σπάρταθλον. Εξηγεί ποιες είναι οι δυνάμεις που τον κρατούν μέσα στον αγώνα αλλά και οι δυσκολίες που μπορεί να αφήσουν κάθε αθλητή έξω από το όνειρο του τερματισμού. Τα δύσκολα σημεία είναι όταν ο ήλιος και η ζέστη «μαστιγώνουν» τους δρομείς, στην Κόρινθο και στην Μανθυρέα.

Ακούστε σήμερα τη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Νότος 94.9 στις 9:30 π.μ.

Μέχρι την προπαραμονή του αγώνα ο Τάσος θα εργάζεται στην πόλη που υπεραγαπά. Όταν τον ρωτάμε πως αισθάνεται και αν θα έθετε τον εαυτό του στη διάθεση της Πατρίδας, στα βήματα του Φειδιππίδη απαντά με μεγαλοσύνη: «Όλοι οι Έλληνες θα το έκαναν και οι άνθρωποι της γενιάς μου…»
Αμέσως μετά αναφέρει πως όταν ακούει το Εθνικό Υμνο βουρκώνει.

Καλεί τους Σπαρτιάτες να στηρίζουν τους δρομείς γιατί κάθε φωνή και κάθε ευχή είναι ένα φύσημα προς τον τερματισμό.

Οι ευχές όλων των Σπαρτιατών συνοδεύουν τον Τάσο Τσουλόγιαννη, και κάθε δρομέα, στο Σπάρταθλον 2016.

Τα αφιερώματα στο Σπάρταθλον 2016 γίνονται με την ευγενική χορηγία του ΤΟΝOTIL.

«Όταν θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα συμπληρώνουμε ενέργεια. Τonotil, η νούμερο ένα επιλογή για περισσότερο από 30 χρόνια στην Ελλάδα. Tonotil και Tonotil plus. Συμπληρώστε ενέργεια».