ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας ανακοινώνει την έναρξη συγκέντρωσης αιτήσεων των ενδιαφερομένων για την εκμάθηση του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών σε σειρά μαθημάτων συνολικής διάρκειας 52 ωρών. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του Σωματείου στη Σπάρτη.

Το πρόγραμμα μαθημάτων και οι ώρες διάρκειας κάθε μαθήματος θα καθορίζονται από το Σωματείο σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες και υποχρεώσεις. Η παρακολούθηση του συνόλου των μαθημάτων κρίνεται απαραίτητη για την καλύτερη κατανόηση του συστήματος. Μετά το πέρας της εκπαίδευσης πραγματοποιείται προσομοίωση των εξετάσεων ώστε κάθε εκπαιδευόμενος να λάβει βεβαίωση καλής γνώσης, η οποία είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις πιστοποίησης.

Αιτήσεις μπορείτε να στέλνετε ηλεκτρονικά στο alexandrakistakis@gmail.com ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση του γραφείου του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας στη Σπάρτη ή με κατάθεση αίτησης ιδιόχειρα στο γραφείο του Σωματείου κάθε Πέμπτη και κάθε Σάββατο από τις 10:30 έως τις 11:30 π.μ.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 15 Οκτωβρίου 2016.

Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.